Siem24 Kızlar daha önce de post açmıştım Bir kızım var çok şükür doktor 15. Haftada erkek dedi %100 dedi ama aklım karıştı kordon olabilir mi büyük değil mi haftasına göre
Bayancorek Siem24 13. haftada öğrendim sonradan da değişmedi, bizimkide bu şekildeydi ultrasonda, yakınlaştığı için öyle duruyor. 🌸🙈
Siem24 egemomss yaa gülme neolur🤣🤣🤣 daha yeni bir post gördüm kordonmuş bazıları yazmış zaten bu haftada bu kadar büyük olmaz diye 🤣🤣🤣
egemomss Siem24 Bu kadar büyük pipi mi olur yazdığın yerde patladım dhdhhdj Ama emin ol pipi bizimki de aynen böyleydi
Siem24 Annesininportakali53 evet kendisine de çok güveniyorum %100 dedi hatta başka hastanede 12. Hafta kız olabilir demişlerdi dedim o da kız diyenlere bunu göster diye şaka yaptı 😁 bu haftada yanılma olmaz demi
Siem24 egemomss 🤣🤣🤣🤣 ay nebiliyim koca adam gibi 🤣🤣 yakınlaştırmış tabi 😃😃 ben şoka uğramam demi diye açtım postu 😄😄
egemomss Siem24 Ben ilk posta girdiğimde bu kadar büyük olması seni rahatsız etti diye anladım😂 Uğramazsın inşallah canım😂
Melisagonultas1 girl_boy_annesi aynen siyah beyazda gölgeler falan da geliyor 😅 bizde yegenimin t.sklarini kafasi sanmistik
Siem24 Dilarac evet canım vala ben de şaşırdım aslında bunu vereli 4-5 gün oldu ama bugün inceledim acaba mı dedim 🤣🤣🤣
girl_boy_annesi Siem24 yok sanmıyorum ya çok güzel pozisyon bu. 21 yıl önce benim de erkek kardeşimin böyle bi resmi var onda yanılmadılarsa bunda hiç olmaz Rabbimin izni ile
Siem24 Dilarac amin canım sağlıklı olsunlar inşallah 🙏🙏 benim bir kızım var insan diğerinden de tatmak istiyor tabi ☺️
Siem24 Sevl aslında 15.hafta erken bir hafta değil cinsiyet için o yüzden yanılmaz heralde diyorum artık 😃