-Bal123- tugbaa_a benim ilk doğumum normal oldu şimdi yine hamileyim inşallah buda normal doğum olur 🤲❤️
tugbaa_a tugbaa_a -Bal123- sağlıkla kucağınıza alın İnşAllah 💓 normal doğuma dayanabilir miyim bilmiyorum, sezeryanda da sonrası için zor diyorlar kafam çok karıştı ☹️
-Bal123- tugbaa_a Rabbim öyle bir yardım ediyo ki doğum anında sana doğumdan 5 dakika sonra o yaşadığın ağrıyı sanciyi bile unutturuyo
Soruyorumm tugbaa_a bebğim biraz geriden geliyo karın cevresi o yüzden doktor alıcak pazartesi bebek zayıf kanala inmez falan dedi
Baaharrr Bende normal doğum cok istiyorum bebek dönmüş ama kanala girmemiş makatda arka makat geniş normal olur ama bebek cok kilolu olursa zor dedi inşallah normal olur biraz da korku sardı
tugbaa_a Baaharrr zaman yaklaştıkça korkular meydana çıkıyor 🥹 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Bkmcnkr tugbaa_a farklı bir sıkıntı olmadığı sürece normal istiyorum. Hem 2 güne toparlanılıyor, hem doğum kilolaları daha rahat gidiyor. Sezeryanda dikişlerle ilk zamanlar bebeği emzirirken arkadaşlarımda gördüm cok zorlandılar, ağrıları oldu.
Erbe tugbaa_a canım kimsenin anlattığına inanma ben olmadan önce hep normal isterdim it gibi korkuyordum sezeryandan burda okuduklarimda etkiliyordu ki benim normalde acı esigim çok yüksektir normal dogurim sezeryan klmiyim diodun ama mecburi sezeryan oldum çıkınca iyiki sezeryan olmuşum dedim burda yazan hiç bir kötü olayı yaşamadım gayet iyiydik hatta bebeğim şuan beş aylık 14 haftalık tekrar hamileyim düşün sezeryan yerim iyilesmedi bile ama artık gram korkum yok
Erbe tugbaa_a canım kimsenin anlattığına inanma ben olmadan önce hep normal isterdim it gibi korkuyordum sezeryandan burda okuduklarimda etkiliyordu ki benim normalde acı esigim çok yüksektir normal dogurim sezeryan klmiyim diodun ama mecburi sezeryan oldum çıkınca iyiki sezeryan olmuşum dedim burda yazan hiç bir kötü olayı yaşamadım gayet iyiydik hatta bebeğim şuan beş aylık 14 haftalık tekrar hamileyim düşün sezeryan yerim iyilesmedi bile ama artık gram korkum yok
Soruyorumm tugbaa_a benimki de hep baş geliş ama yukardaymış sanırım açıklığım da yokmuş nişan falan da yok vajinaya baskı da cok az böyle giderse 41 bulur ama gelişimi geriden oldugu için de sürekli takip gerekiyor doktor o kadar beklemez ben 22.10.22 olmaz mı dedim ona bile sıcak bakmadı pazartesi almak istiyo