arbustoo olsun olsun bu bir sorun değil standartlara uyması zorunlu değil bebeklerin +100 -100 gram opsiyonlu onlar annesi
Hannah Gizemmyigit peki 35. Haftada kaçtı kilosu hatırlıyor musunuz ? Yani hep bu şekilde mi gidiyordu? Bi de kasılmaları nasıl hissediyorsunuz? Benim de bu aralar hareketleri garip geliyor ve beklenen Doğum tarihi 1 Kasım sizinle aynı. Özellikle aşağıda baskı hissediyorum acaba Doğum belirtisi midir?
Gizemmyigit Hannah canım ben almanyada yaşıyorum ve burda çok sık kg bakılmıyor bana en son 30. Haftada 1600 dendi bide bugün söylediler işte
Cansugunel0619 Gizemmyigit inşallah benim kilo almam önemli değil bebek kilo alsın yeter ben bir şekilde veririm
melike3257 Gizemmyigit canim sancim cikmiyor nst de kendim de sanci hissetmiyorum ama kasilmalarim oluyor ve bazen bi yere toplaniyor oğluş o zaman biraz aci agri yapiyor, daha kanalada girmemis benimki bakalim ne zaman gelir. Havuc suyu cok guzel kilo aldiriyor ic dedi doktorum ben de bilmiyordum bu hafta ögrendim deniyorum bakalim
Gizemmyigit melike3257 kanala girmiş demedi sadece yumuşaklık var 1 parmak çok kolay girdi 2. Parmakta zorlandı kaç cm açıklık demek oluyor bu? Benm kasılmalarımda senin anlattığın gibi ama çok cnm acıyor nefesim kesiliyor resmen ve 10 dk da 1 e düştü toplanması o yüzden 1 kasımı beklemez dedi dr
SmyyeOsmn Gizemmyigit biz daha 36+2 yiz canım ama geçen haftayla bu hafta arasında sadece 75 gr fark var o beni üzüyor sadece yoksa başka bi sıkıntı yok ☺️ Doğumdan sonra herkesin boyuna göre küçük bi bebek doğurmuşsun lafını duymak istemiyorum aslında 😅
Gizemmyigit Gis dr 2 haftaya bebek gelir dedi, normalde 1 kasımdı doğum. Üzülmemin sebebi bu cnm, 2 hafta içerisinde nasıl kilo aldırabilirm yardımcı olurmusnz diye sordm ztn
Esennur Gizemmyigit Sağlıklıysa kilo almasını dert etme kilo illa alınır ki zaten doğumdan sonra çocuk kendini toparlıyo kilosuda gayet normal birde normal doğum olursa senin içinde sıkıntı olur fazla kilolu olması
MerveTuranTzn Gizemmyigit canım onemlı olan sağlıklı olması Doğumdan sonra kılo alır ne olacak hem kılolu Bebısler normal Doğumla zor gelıyor