tecrubesizanneadayi12 Ae1226 midem çok hassas doktorun verdiği multivitamini bile içemiyorum ondan kaynaklı şeker yüklemesinde de midemin bulunacağıni biliyorum istemiyorum yaptırmak
Dilossh Ae1226 ben yaptırdım şekerim varmış haberim olmasa habire yemeye devam edicektim önlem almış oldum
bsra-25 Papatyaa_01 sağlık ocakları yapıyor. Normal şeker yuklemesi 24-28 haftalar arası olduğu için bende 24. Haftam da yaptırmıştım. Zaten 1 gün açlık 1 gün tokluk için kan vermeniz gerekiyor
Mavimilena Bende yaptırmadım ama benimde şeker sonuçlarımda herhangi bir problem yoktu olsaydı yaptırırdım
bsra-25 Papatyaa_01 aynen daha iyi oluyor 😌 zaten bir problem cikarsa doktor ona göre yönlendirme yapıyor. 😌
neseligunler Ae1226 ben iki defa yaptırdım hiç bir sorun olmadı,gerekli durumlarda elbetteki yaptırmak gerek şeker ihmal edilecek bir durum değil, bebeğin ve annenin sağlığını çok etkiliyor doktorunuz dediyse yaptırın bence 🥰
Ebruli91 Ae1226 saglik ocagina kan vermiştim açlık tokluk için aile hekimim drun uygun görürse yaptirirsin demişti druma sordum açlık 90 tokluk 140 üstü çıkarsa gel yapalım dedi açlıkta toklukta düşük çıktı gerek duymadi