Nazlcnkys6638 35+4 teyim ve bu hafta bebeğimin hareketleri azaldı gibi benimle aynı durumu yaşayan varmı doğum yaklaştığı için olduğunu düşünüyorum
Eboz Nazlcnkys6638 oluyor bazen o haftalar geri başlar geri azalır helede 38 39 sanki parti verir gibi
bir_pasa_annesi Nazlcnkys6638 bende senle aynı haftadayim cnm 2 gündür benimki de azdı ama geceden beri aşırı hareketlendi
ftmdyn22 Nazlcnkys6638 son haftalarda zaten bebeğin hareketinde azalmalar oluyormuş artık büyüdüğü için yeri daralıyor diye korkutmayın kendinizi Allah’ın bir şey yoktur ☺️
minigiminannesi03 Nazlcnkys6638 canim ihtimal etme git bir doktora gozuk 15 haftallik bebeğimi kaybettim seni üzmek için demiyorum kontrol ettir baktir için rahat etsin
Nazlcnkys6638 Eboz 3 4 gün öncesine kadar benim oğlumda öyleydi bianda azalınca korktum açıkçası 😊 ama rahatladım normal bir şeymiş galiba
Ebru_cekin06 Eboz he benimde az once valla sağıma sagima vurdu 31 haftalim 🤣🤣doguma yakin napar bilmiyom valla ya gec dogar ya erken bilmiyorum gupur güpur valla
Nazlcnkys6638 bir_pasa_annesi Allah bağışlasın inşallah sağlıcakla gelsin minik benin ilk gebeliğin biraz korktum oyuzdn pek bilgim yok
Ebru_cekin06 Eboz yalanci doğum ağrıları sancilari basladi benim hergun agriyo halsizliklik çöküyor gidiyo sonra o agri cok agriyo ama duzensiz oldu belli iste
Seyma0323 ftmdyn22 canım bende 31+2 oldum pit pit tekme değilde artık sadece dönme hareketleri hissediyorum yani yitiriyor gibi🤭 sizdede öyle olmuşmuydu
Seyma0323 Ben 31+2 aynı şekil ve artık tekme değilde böyle değişik dönme hareketleri hissediyorum sadece sizdede öylemi?
Nazlcnkys6638 minigiminannesi03 başınız sagolsun yarın kontrolüm var inşallah Allah evlatlarının acısını göstermesin bundan sonra
Nazlcnkys6638 Yeso59 normal diyorlar en son kontrolün ne zmndi eğer uzun zman olduysa bık kere daha git için rahat etsin
minigiminannesi03 Nazlcnkys6638 Amin cumi cümlemize göstermesin o acıyı o yuzden sakin ihtimalle etmeyin