Nisa3434 Kızlar.. Elele madre 70×110 Elele bonte 70×120 Hangisini tercih etmeliyim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz birde kaç yaşına kadar kullanılabilir😁
Kokenilya Nisa3434 ben e bebekte indirimden almıştım 70*120 güzel yani normal geldi aşırı büyük değil çok minikte değil
Bilge-96 Nisa3434 ben madre aldım kurduk da gayet büyük ve yeterli bence rahat 2-2,5 yaşa kadar kullanılır. Sonrasında da ben oyun alanına dönüştürmeyi planlıyorum
irem01 Nisa3434 canım bende civilden kanz marka aldım şuan indirimde. Gayet beğendim anne yanı olabiliyor. Hem fiyatı uygun hem de gayet güzel kullanışlı geldi. Alt kademedeyken 3 yaşında kızım içine girdi yattı falan bir sıkıntı olmadı
Nisa3434 2022bebeki Bende almışken biraz kullanabileyim istiyorum ama hiçbir bilgim yok kaç yaşına kadar kullanabilirim özellikleri neler rahat mı ikisi arasındaki fark sadece boy mu vs 😁
2022bebeki Nisa3434 aralarindaki farki hic bilmiyorum. 110 cm olan 3-4 yaşına kadar rahat kullanılıyor oda yapmayi şimdilik düşünmediğim için benimm tercihim olacak.🤗
Nisa3434 2022bebeki Bende oda yapmayı düşünemiyorum ev küçük kiradayız bide ne olacağımız belli olmuyo o yüzden diğerlerinden vazgeçtim 😁
Nisa3434 Sarel Bu beni biraz üzdü hayal kırıklığına uğradım ben boy sanıyodum artısı yerine eksisi çıktı 😁😁
Sarel Nisa3434 ben madre aldım şimdilik çok memnunum. Sallanıyor da 😅 bonteyi deneme fırsatım olmadı ama elele park yataklarda sadece madre anne yanı oluyor lucca ve bonte olmuyor
2022bebeki Nisa3434 O kötü olmuş ya Pregonun anne yanı olani var 120 cm olan istersenz ona da bakabilirsiniz
MaxMom Nisa3434 Ben Madre aldım anne yanı olabilmesi cezbetti. Boyut olarak gayet kocaman geliyor şu an :)
Nisa3434 MaxMom umarım uzun süre kullanabiliriz büyük olması iyi açıkçası sürekli yatak almayı istemiyorum 😁
Ezgi_hsyn Nisa3434 ben elele madre modeli aldım daha odama koymadım ama cok memnun kaldım duruşu kullanışlı bir ürüne benziyor