Celins_ Ebrar98 Nilüfer-Karaman da oturuyorum. Esentepe hastanesine gidiyorum.. 2. Oğluşa 18+5 haftalık hamileyim🥰
B-ebek Ebrar98 Demirtaşta oturuyorum, pembe mavide Aycan beye gidiyorum. Doktorumdan gayet memnunum.☺️
Hurmuz16 Ebrar98 yigitlerde oturuyorum Erikli tarafında tüze plazada Embiye yılmaza gidiyorum 2.ci bebeğime ilk bebeğimde de ona gittm tavsiye ederim
Ebrar98 GulserenKY maşallah sabit gittiğiniz bir doktor yokmu şuanda medicana fatma sezgin hocamı öneririm
GulserenKY Ebrar98 Ya ben 3 kere gittim şimdiye kadar ilk öğrendiğimde kayinbalidemlerdeydim Konya da orda iki kere gittim. Sonraki randevuda da Istanbuldaydim orsa gittim Bursa da ilk defa gideceğim. Muayene ve doğum ücreti ne kadar peki
abcd-16 Merhabalar, Oktay Altuna gidiyorum ben de özel muayenehane, çok iyidir doktorum tavsiye ederim.
abcd-16 GulserenKY izmir caddesi üzerinde harran kenap var onun yanında hemen. Google dan bakarsanız adres veriyor.
mrvknr Demirtaş da oturuyorum 32+4 Osmangazi Aritmi hastanesine gidiyorum güler yıldız Doktorum çok memnunum
mrvknr GulserenKY ben yakın diye orayı tercih ettim bebekten önce de güler hanıma gidiyordum çok seviyorum kendisini çok anlayışlı çok memnunum tavsiye ederim 😍 Demirtaş da nerde.oturuyorsunuz 😂
GulserenKY mrvknr O doktorun adını bu sitede birkaç kişiden duydum bende ona gideyim dedim. Aritmi hastanesinin yorumlarını okudum devlet hastanesi gibi filan yazan çok olunca biraz tereddüt ettim açıkçası. Bende yakın bi yer istiyorum. Cumhuriyette oturuyorum siz neredesiniz:)
mrvknr GulserenKY merkez de olduğu için evet çok kalabalık bende değiştirmeyi düşündüm ama doktorumdan çok fazla memnunum doktor için gidiyorum hastaneye . Bende Cumhuriyetteyim
GulserenKY mrvknr Doktor da önemli tabi o doktora bi gidip bakarım memnun kalırsam devam ederim. Oranın dogum ücretleri ne kadar bilginiz var mı? Aa yakınız ne güzel. Sizin kaç haftalik oldu