La_Liberte Ebrarabla_06 ben de bakmasaydım keşke. Çocuk olduğunu bilsem bakmazdım. Kaldı ki burda görmeseydim bilmiyor olacaktım. TV izlemiyorum sosyal medyadan uzağım sadece faydalı bilgiler için fake bir instagram adresim var. Ama illa insan öğreniyor işte.
Ebrarabla_06 La_Liberte aynen öyle ben sosyal medya kullanmıyorum televizyon falan seyretmiyorum ama buradan öğrendim Rabbim sen evlatlarımızı koru
cansualisa Kızlar kızımı okula götürdüm yazmadım kusura bakmayın Müge anlı Meryem cinaeyeti deyin detaylar ora da kısacası bir anne takılıyor bir adamın peşine adam da öldürüyor çocuğu anne Almanya’ya kaçıyor ve itiraf etti bugün :( keşke bende izlemesem
cansualisa Kelebekk-0307 zaten anne babaya bişi olmuyor ki olan çocuklara oluyor birde hamile daha da cıldırmalık
Kelebekk-0307 cansualisa maalesef olan çocuklara oluyor evet. 2 çocuğa anne olmayı başarabilmiş gibi bir de hamile kalması zaten ciddi problemleri olduğunu gösteriyor bence
boymomyz cansualisa herşeyin antepte oluşu … gecen hafta sosyal medyaya yansıdı mı bilmiyorum 2 aylık bebeği annesi bıçakla öldürmüş yine antep … bu ay 3 bebek cinayeti 1 senedir antepteyim gelin geldim bu şehirden korkuyorum
Nutelllaa cansualisa anne olamamak konu tamamen .bunu yedi kat yabancı görse o adamı öldürür orda .inşallah suçlular ettiğini bulur bı an önce her gün takip ediyorum özellikle bu olayı
boymomyz cansualisa Allah yardımcımız olsun canım . Madde kullanımı çok yüksek bi şehir 🤦🏻♀️ Eşime diyorum işe giriyim gönderemem dio kimsem yok burda bunaldım .