cansualisa Kızlar nasıl bir canilik bu deliriyorum oturduğum yerden psıkoljım bozuldu iyice dünyanın sonu nereye gidiyor böyle Yarabbim sen evlatlarımızı koru hayırlı insanlarla karşılaştır yavrularımızı 😔😔😔😔😪😪😪
Busra3246 cansualisa Allah belalarını versin belliydi zaten kanım çekiliyor Melisa’nın sakinliği karşısında yemin ederim vicdanı hiç mi sızlamıyor ya
asuyalin cansualisa dünyayla alakası yok, sadece Türkiye’de 100 milyon insan var, 100 milyon insanın ‘iyi’ olmasını beklemek aptallık olur. Bu tür olaylar 15-20-35 sene önce de vardı, olmaya devam edecek.
Nisa3434 Öyle bir hale geldikki çocukların yüzüne bakamaz olduk.. Önceden dışarı çıktığımızda tanısakta tanımasakta bebek sevebiliyorduk bir tebessüm edebiliyorduk yeğenlerimi gezdiriyodum teyzeler amcalar uzaktan severlerdi şimdi hamileyim dışarı çıkıyorum yanımda bebek oluyo oynamak istiyo inanın ailesi ne düşünür diye bakamıyorum bile bebekten tarafa yazıklar olsun ya insanlardan masumiyeti aldılar çocuklardan özgürlüğü..
Kelebekk-0307 cansualisa normal şeyler değil hic vallahi her gün farklı bir olaya kanım donuyor anne desen annelik duyguları yok diğer taraftan baba desen babalıga dair bir şey yok iki tarafta olan yine çocuklara oldu.
cansualisa Kelebekk-0307 zaten anne babaya bişi olmuyor ki olan çocuklara oluyor birde hamile daha da cıldırmalık
La_Liberte Bilmeyenler bakmasın lütfen. İnanın bilmemeniz daha iyi 🥺 @Tubatgn başlığı hassas olarak değiştirebilir misiniz?
Kubra_miray_szr La_Liberte merak ettim ne olmuş herkes paylaşmış meryem diye doğum yapmisim fırsatım olmadı tv bakayım
Kiwi12 cansualisa ilk aklıma gelen şeydi aslında benim bu. Ama anne. Israrla yalanlayinca ve müge anlı otopsi raporunda. Tahmin ettiğiniz şey yok dediği için yapmamıştır bişey diye sevinmiştim 😭
La_Liberte Ebrarabla_06 ben de bakmasaydım keşke. Çocuk olduğunu bilsem bakmazdım. Kaldı ki burda görmeseydim bilmiyor olacaktım. TV izlemiyorum sosyal medyadan uzağım sadece faydalı bilgiler için fake bir instagram adresim var. Ama illa insan öğreniyor işte.