asuyalin Niloyumben bende ilk gebeliğimde öyleydim, ağzıma hiç bir koymamıştım, doktor 4yk diyordu ben 3 koyuyordum 😄 öyle korkuyordum dolayısıyla seni anlayabiliyorum.
makin Niloyumben bende öyle çok paniğim aslında stres yapınca bile yükseliyormuş hüç yaptırmayıp haberi olmadan doğuranlar var onları da düşününce bizim ki abartı gibi geliyor ama işte bebek olunca insan kıyamıyor kendime olsa bu kadar sıkı asla yapmazdım heralde 🥹
Niloyumben makin peki sizin açlıklarınız mı yüksekti tokluklarınız mı? Ben de endokrin kontrolündeyim sabah açlıklarım yüksek olmasına rağmen insülin başlamıyor. Size hangi değerlerde başladı merak ettim
makin Niloyumben sabah açlıklarım yüksek şuanda ve tokluklarım yüksek çıktı şeker yüklemesinde ben günde 4 defa insülin yapıyorum tokluklarım düzeldi ama sabah açlıklar düzelmedi henüz neden bilmiyorum
Niloyumben makin anlıyorum benim de öyle ama insülin önermedi henüz bakalım hayırlısı kısa zamanda atlatırız inşallah 🙏🏻
Mucizem_00 asuyalin benmde bulgur tuhaf bişy burda paylaşmıstm hatta yükseltiyor diye ilk zamanlar :))))
Mucizem_00 makin valla tokluklar cok tüzel insülin kullanmadan ölctün mü hiç ve tokluklar ona ramen kaç cıkıyor yine bu şekilde mi çok meral ettim :))
Niloyumben makin benim tabloma çok benziyor. Sabahları hep yüksek. Genelde sınırlardayım. Bence değerler çok yüksek de değil.
Niloyumben Mucizem_00 bana da 2. Saat zaten düşme eğiliminde olduğunu söyledi. Hamilelerde 1. Saati baz alıyoruz demişti.
makin Mucizem_00 hiç kullanmadığım olmadı ama başlarken insülinsiz 3 gün diyet yapmıştım düzelmemişti tokluk, açlık insüline rağmen düşmedi bu gün doktorumla görüştüm gece yaptığım insülini 3 doz daha arttırdı. Hem diyet hem insülin ancak böyle oluyor
Mucizem_00 makin valla 2 daha önemliyse benm daha düşük cıkıyor 2 saat sonra ölçersem ama 1.saat ölcün diyolar hangisi yapmak lazm
makin Mucizem_00 siz doktorunuz ne derse o şekilde yapın. Bebek gelişiminizde normalse doğru yoldasınız demektir inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz
makin Niloyumben her zaman yapmıyorum çünkü acıkmıyorum aslında yapmak gerekiyormuş tabii ki birde bu hafta kahvaltılarım geç kalıyo uyanamıyorum erken ben bu şeker olayını hiç anlayamadım ne yükseltiyo ne düşürüyo bulamadım hiç