Gizem2121 Zeynppppp solunm sıkntisi yok artk sükür sadece kilo almasini bekliyo5 doktor ama gercktn zor bir sürec 😔 bnm imtihanda bu demeki
Zeynppppp Gizem2121 kız bizimkibin kilosu 2700 doğdu bu haftada nerdeyse 2500 düştü ben küvezde toparladım 20 günde 3500 kiloyla hastaneden çıkarttım o senin elinde ama kiloyu kafana takma sen sütünü götür prematüreler daha çabuk büyüyor hayata erken atıldıkları için
melekmommm Gizem2121 kavuşursun Allahın izniyle. Allah sağlıklı uzun ömürler versin evladınla . Bende dört senelik evliyim hala hamile kalamadım herkesin imtihanı ayrı
Gizem2121 melekmommm ne duygular icinde oldugunu inanki cokkk iyi anliyorm ama Allahin elbet vardr bi bildigi insalh sende en kisa sürede hamile kalirsn . Aklima geldikce olmiyanlara o kdr dua ediyorumki cunku bnde yasadim o duyguyu 1 yil tek yasadm bana yilarca yaşamism gibi geldi evlndiktn 5 ay sonra gebe kaldim 24 hftalk kaybetm ondn sonrada gebe kalamadim naptysm olmadi inanki tam umudumu kesmişken 1 yil 2 ay arayla hamile kldigimi ögrndm hamileligm boynca skntilar cektim ama her zmn şükretim şimdide şükrediyorm ama sadece artk sabredemiyorm kavusmk istiyirm
Gizem2121 AhseninAnnesii sadece kilosundn dolayi kaliyor solunm skntisi vardi ama şükür o gecti kilosu 2.100 grmdi cuma günü 40 grm aldi cumrtesi 50 grm ama pazr günü sordk 5 grm almis dediler morelim cok bozldu cok az alms doktor gecen hafta cagiracz anesi gelsn emzirsin dedi ama hala cagiran yok
AhseninAnnesii Gizem2121 Allah Allah 2000 olunca taburcu ediliyor. Belki emmesi kuvvetli degildir. Ziyarete gittiginizde bi sorun. Emzirme olayini da sorun hatta. Ziyarete gittiginizde bakin kuvozun icine hortum felan geliyo mu ustten veya yandan. Hortum varsa kuvoz ici oksijen aliyo da olabilir
Gizem2121 QUEEN088 amin Allah razi olsun .❤ Rabim seninde gönlüne göre versin icnden gecen ne dilegn varsa kabul olur insalh
Gizem2121 2Meyve- oyş maşallah rabim nazrdan saklasin❤😘fotraf cekmisiniz ama hatira olark klck ne güzl ben cekemedim izin vermiyolar ve bnde sadece haftada 1 defa görebiliyorm sadece 5 dka😔 gunde 1 defa süt göndriyorm onlrda 3 sate bir besliyoms en yuksk seviyedn besliyorz dedi
2Meyve- Gizem2121 doğduğunda fotoğrafını çekip gondermelerini istedim çekip gönderdiler Allah razı olsun ki . Sonrasında haftada 1 defa görmeye gittikçe rica ettik sadece görevliler çekti bize çekmek yasaktı . Çok şükür Rabbime
Gizem2121 mikaa 15 haftada doktor cok asgda oldugunu fark eti 20 de hala asgdydi sonra doktor norml buldu 24 olnca hala asgdadr dedi agrilarmda cok oluyodu diye asgda olmasindn kaynkliydj ve hic yukari cikmadi hep göbek deligimn altndydi serkljliydm ztn 33 de nst de sancilarm cikti cok asgdydi diye amlyata cok kanamamda oldu rahim duvarim incelmisti
ada_2000 Gizem2121 ben tam haftamda doğum yaptım ama kIzımda enfeksiyon çıktı 11 gündür küvezde aynı şeyleri hissediyoruz ama sabırlı olmalıyız😥
mikaa Gizem2121 bende 31 haftaligim, siddetli kanamam oldu, ultrasonda doktor bebegin asagida oldugunu, acilmam oldugunu soyledi. Progestoron , igne , fitille tedavi goruyorum. Cok korkuyorum. Bebeginiz ne kadar sure kaldi kuvezde?
2Meyve- Gizem2121 hm vallaha ben doğum yaptım fotoğrafini gördüm . Ertesi gün ise tekerlekli sandalye ile oğlumu görmeye yeni doğan yoğun bakıma girip gördüm 🙏
Gizem2121 mikaa kndine cok dikat et canm ilaclarini hic aksatma ben 5 haftamda progestana basladm doguma kdr . Bebegm bugn 15 gündr küvzde hala
Annemveben2 betuloztas kacinci haftadasiniz kilo icin sordum bende 40 hafta oluyor tahmin etmek isterdim sona yakin kac kilo aldi diye 34 hf da 2 550 di normal dediler bana fazla geliyor nedense
Zeynppppp 2Meyve- aynı zamanlarda doğum yapmışız bende prematüre annesiyim ikinciye hamileyim doğumum yakın bu kesde kızım olucak bizimkide gününde doğan çocuklardan ilerideydi gelişimi kilosu boyu falan çok şükür 😌 hepsi güçlü olduğumuz için güçlü annelere ihtiyaçları var