Esmer25-_- İstanbul Esenler de Dr Belgin esen var mükemmel bi doktor baya ilgileniyor yüzünü gostersin diye yarım saat neler yaptı bana ama oğlum inatçı çıktı tavsiye ederim çok iyi biri muayenesi 400 TL
Aden58 Esmer25-_- merhaba detaylı inceleme yapıyor demi Belgin hanım bende yer araştırması yapıyorum o doktoru takipteyim resim CD falan veriyormu
Buseyvz7 Tuba11 Ay sorma bende o dertten aşırı yakınıyorum 3 haftadr her gün sabah 9.50 de 182 arıyorum egitim arastırma hastanesinden antenatal polikinligine randevu alabilmek icin bugun var yarn sabah arayn ariyorum randevu yok diyolar en son dalgamı geciyorsunuz dedm kızdm 🤣
Tuba11 Buseyvz7 Allah yardımcımiz olsun valla zor iş. Her sabah her sabah arayıp red cevabı almak. Bakalım inşallah buluruz
Buseyvz7 sekermomgeliyo ben 18 haftadan beri deniyorum hergün sabah bir türlü alamadım siz nasıl başardınız bunu 🤦🤣
sekermomgeliyo Buseyvz7 bende uğraşıyordum alamıyordum saat öğlen 3-3,30 gibi girdim bir an baktım açılmış randevu vardı mesai dışı vardı ancak bu şekilde kontrol edin umarım olur
meryemesra Kızlar detaylı ultrasona gireceğimiz zaman aç veya tok olmamız farkediyor mu öyle bir mevzu var mı..?
Tuba11 Hatice_Dvlglu çok teşekkür ederim canım içim rahatladı şuan. Bu haftada randevu bulamazsam eğer hemen oraya gidicem inşallah 🙏😘
Tuba11 Berivan3 Teşekkür ederim canım aynen 1000 tl den başlıyor hepsi. İnşallah randevu bu bulabilirim yoksa önerilenlerden birine gidicem mecbur.
Esmer25-_- Aden58 Evet detaylı bi şekilde bakıyor CD yok resim veriyor 5 6 tane ayrıyetten siyah olarak da veriyor ultrasonu herşeyi gösteren çok iyi bi insan çok ilgileniyor
Buseyvz7 sekermomgeliyo inşllah az önce girdim 5 kisilik yer acmışlar dalga gecer gibi saati seciyorum vermedi 3 haftadr insanı çileden cıkarttılar
Ayse5960 Kubrabsyg45 bakıyorlar ben doktora sordum benimde bu perşembe yapılıyor dedi doktorum riskli yazsın öyleymiş iptal etme sakın
Kubrabsyg45 Ayse5960 çoktan ettim 😏 öyle olmaz dediler diye. Tekrar takip edip almaya çalışıcam çok teşekkür ederim 🌸