Tuba11 Burcucicek evet öyleymiş bende bilmiyordum yarın sabahtan baslicam aramaya. Bu arada direk hastaneyi mi arıyoruz yoksa 182 mi
Burcucicek Tuba11 MHRS üzerinden alıyorum ben saat 9.59 iken mhrsye girmiş ol il ilçeyi falan ayarla saat 10.00 olduğunda hemen sorgula randevuyu al çok hızlı doluyor haberin olsun
Tuba11 Senanur567 inşallah canım randevular geç bulunuyor işte yoksa tam istediğimiz zamana denk gelse ne iyi olur. İnşallah istediğin gibi olur 🙏😘
Yaseminturan_ Tuba11 Ben kontrollere devlete gidiyordum doktorum kayıt açtı sonra da perinatolojiden randevu aldım 182 yada mhrs den :)
Kubrabsyg45 Yaseminturan_ yeşil alan açmışlar mıydı size bende açıldı ama hiç bulamıyorum randevu delircem 🥺
Yaseminturan_ Kubrabsyg45 Evet bende çok uzun süre uğrasrım şöyle yapın sabah 09.50 kurun saati 58,59 geçe girin mhrs ye yeni randevular 10 da açılıyor ben normalde 16.00 da bakardım bir türlü bulamazdım böyle deneyince oldu
Yaseminturan_ Kubrabsyg45 Ben Çam şakuraya gidiyorum rutin kontrollere mesela randevumun oldugu günden hemen sonra yeni randevu bakmaya başlıyorum
Kubrabsyg45 Yaseminturan_ ben kanuni gitmiştim yeşil alan açtı yoksa bakırköy daha yakın ama bulamıyorum. Dediğiniz gibi bakayım. 18+3 um 19 da bakarlar mi acaba bakırköy devlet
Kubrabsyg45 cam sakura da buldum ama sadece riskli gebelik diyor ultrason vs hıcbisey yazmıyor. Aldım ama doğru mu bakarlar mi bilmiyorum Yaseminturan_
Hatice_Dvlglu Tuba11 Devlette randevu bulamaz özel e gitmek zorunda kalırsanız Bakırköy de Rıdvan zeybek var Google yazdığınızda numarası çıkıyor randevu almak için. detaylı bakıyor ve diğer yerlere göre fiyatı çok uygun 400 TL Cd, rapor ve fotoğraf veriyor.
Tuba11 Hatice_Dvlglu öyle mi çok teşekkür ederim. Kaydedeyim de bulamazsam eğer hemen oraya giderim. Çünkü bı kaç yer aradık hepsi 1000 tl den başlıyor. Eğer bulamazsam direk buraya giderim gayet uygun fiyatında. Çok teşekkür ederim canım 😘
Tuba11 Hatice_Dvlglu Merhaba tekrar bir sorum olacaktı size. Ben aradim bu numarayı şimdi hafta içi gitmeyi düşünüyorum ve dediğiniz gibi 400 TL dedi. Bu tür şeylerde bilgim yok acaba nasıldır güvenilir bı yer mi nasıl bakılıyor falan umarım derdimi anlatabilmisimdir 😊
Kubrabsyg45 Burcucicek cam sakura da buldum ama sadece riskli gebelik diyor ultrason vs hıcbisey yazmıyor. Aldım ama doğru mu bakarlar mi bilmiyorum