pandoraninkutusu hayalperest2310 abla altaki resimde cıkıntı varya erkek dedi ama içimden hep kız geçiyor neden bilmiyorum 🖤 kurban olduğum rabbim hayırlısını versin inşallah gönlmdekide belli detaylı ultrason bekliyorz
hayalperest2310 pandoraninkutusu çok az birşey var ama benim de gönlümden kız geçti senin de gönlünce olur inşallah sağlıkla gelsinler bebişler 🥰
Hzlhakko hayalperest2310 benim fasülye gibi henüz kese belli kalp atısı haftaya ama böyle diyince oğlumun ultrason fotosuna baktım oda yuvarlakmış nasıl olucak 😀
hayalperest2310 Hzlhakko olabiliyor demek ki 😂😂hurafe demek ki bende zaten tahminde bulunuyorum hersey gönlünüzce olsun 🥰
Hzlhakko Baybyymom_0 saklıyorsa kızdır diye gecti içimden benim oğlum var ama allah biliyor kız yada erkek mi diye düşünmedim bir isteğimde yok ben mi anormalim 😀
Baybyymom_0 Hzlhakko eşim kız çok istiyor oğlum bana düşkün kızım olursa o da bana düşkün olsun diyip duruyor ondan dolayıdır belki tabi en önemlisi sağlıklı olmaları 😊
Hzlhakko hayalperest2310 belkide doğruluk payı vardır ama doktorlar anlıyordur kesin teşekkür ederim sizinde sevgiler 💐
Hzlhakko Baybyymom_0 bence benim eşimde kız olsun istiyordur ama caktırmıyor ben anlıyorum sadece 😂 evet en önemlisi sağlıklı olmaları 💐
Baybyymom_0 hayalperest2310 https://mutluresim.com/images/2023/01/19/0x5sG.jpgRica etsem buna da bakar mısınız