hayalperest2310 Baybyymom_0 yuvarlak canım erkeğin fasulye gibi tabi benim kızın uktrasyonu yuvarlaktı bilemiyorum yine de
Hzlhakko hayalperest2310 benim fasülye gibi henüz kese belli kalp atısı haftaya ama böyle diyince oğlumun ultrason fotosuna baktım oda yuvarlakmış nasıl olucak 😀
hayalperest2310 Baybyymom_0 burda kaç haftalık canım küçük haftalarda ultrasyondan daha net belli oluyo
Baybyymom_0 hayalperest2310 yaa gerçekten mi 😍hadi inşallah 1 oğlum var Rabbim inşallah 1 de kız nasip eder çok istiyoruz 19+5 günlük Olduk ama daha cinsiyeti öğrenemedik sürekli saklıyor kendini çok dua ediyorum 🤲
Hzlhakko Baybyymom_0 saklıyorsa kızdır diye gecti içimden benim oğlum var ama allah biliyor kız yada erkek mi diye düşünmedim bir isteğimde yok ben mi anormalim 😀
Baybyymom_0 hayalperest2310 amin amin cümlemizin inşallah bizde heralde detaylida öğreniriz bu gidişle 😊Rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah kucagimiza almayı nasip eder 🤲lütfen bana da dua eder mısınız hamilelerin duası kabul olur
hayalperest2310 Baybyymom_0 tabiki canım amin inşallah hersey gönlümüzce olsun çokça amin 🫶🏻🥰öğrendiğinde beni etiketle canım merak ettim bende
Baybyymom_0 hayalperest2310 https://mutluresim.com/images/2023/01/19/0x5sG.jpgRica etsem buna da bakar mısınız
Babykaradag  Merhabalar ben bu şekilde resim yükleyebildim lütfen benim içinde bir tahminde bulunabilir misiniz
Babykaradag  Banada bakabilir misiniz rica etsem
pandoraninkutusu hayalperest2310 abla altaki resimde cıkıntı varya erkek dedi ama içimden hep kız geçiyor neden bilmiyorum 🖤 kurban olduğum rabbim hayırlısını versin inşallah gönlmdekide belli detaylı ultrason bekliyorz