Çalışamaz raporunu 32. Haftada çalışmak istiyormusun die soruolar mı doktorlar yoksa hiç sorun yoksa sormadan çalışır mı veriolar nasıl oluyor . 27. Haftadayım 32 de çalışamaz raporu almak istiyorum çok yoruldum :/
32. Haftada çalışamaz raporu
Tamamen size bağlı ,çalışmak istemiyorum derseniz veriyor doktor çalışamaz raporunu 🌸
Canim tam 32 olunca doktora gideceksin o rapor vericek sende onu iş yerini vereceksin, bende haftaya alıcam inshAllah raporu
Dnz35 tabiki zaten o hafta veriyorlar siz tam 32. De almaya çalışın. siz çalışmak isterseniz 37 ye kadar uzatıyorlar sadece
Dnz35 32. Haftanızda gidin tam çalışıyorum izne ayrılmak istiyorum diyin direk veriyorlar istersen çalışırsın istersen ayrılırsın hepsi senin yasal hakkın
Ben de bir şey sormak istiyorum tam 32+0da mı almak lazım yoksa 32 dolunca mı almak gerekiyor
Dnz35 siz ne derseniz onu yapıyorlar, ben 32de çalışır aldım, 35te çalışamaz aldım 3 hafta çalıştım
Kbrak en doğrusu tam 32+0
Kbrak 32+0da almaya hak kazanıyorsunuz
Tamamdır çok teşekkür ederim
Tam 32+0da gitmen lazım benim pazar gününe denk gelmişti o yüzden 32+1 de gittim tamamen senin istediğine bağlı çalışmak istersen çalışırsın istemezsen çalışmazsın ben çalışabilir aldım 37+0 da bırakman gerekiyor rapordada yazıyor zaten ☺️
Emotion07 teşekkürler kızlar 32+0 da alıcam ozaman 🙏