yaasemin Seyma0323 sağlıklı olsun da bi sorun olmasın benimde öyleydi şimdi daha hareketli hic Kırık başladı mı sizde de ?
Melisaekr Biranne- 25 haftadan sonra 3 haftada bir çağırdı, 32 haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyor sık sık çağırması lazim artk kuzum
Melisaekr Seyma0323 benimkide daha çok hareketlenmeye başladı demeki hepsi bir olmuyor senin bebis tatlı uykularda🥰
yaasemin Seyma0323 yok ben iyiyim 2 gün önce temizlik yaptım halıları yıkamaya yoladim cam pencere dip bucak girdim dünde bebegin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim hazırladım iyiyim şükür şimdilik 😅
Seyma0323 yaasemin bende dün son eksikleri almaya gittim bugünde kiyafetleri yıkadım kiz bittim bittim ben🤣 morelimde bozuk benimki çok hareketsiz diye 🙃 çok yoruldum bugün
Papatya1997 Melisaekr 30 dayken 1400 dü en dusuk benımkı galıba Suan 33+1 iz Persembe günü kontrole gıdecegım bakalım kaç oldu merak edıyorum 🤷♀️🤷♀️
yaasemin Seyma0323 güzel yorgunluklar canım ana olmak kolay değilmiş şimdiden anlıyoruz üzülme belki iç karnın geniş o yüzden az hissediyon senin kız mı erkek mi ?😅😅
BadoDe Seyma0323 Ne zaman haraket etmese hastaneye koşuyorum uyuyor oluyor benim küçük sıpam 30+3 teyiz
Cagla0535 @Beyzats Aynıyız bende merak ettim öğrenince yazarmısın burayada benimde kontrolüm var önümüzdeki pazartesi bakalım kaç kilo olmuş
DilanK Melisaekr 31+4 de 2190 gr benim bebeğim 1 hafta önden görünüyor demişti oda gayet normal demişti 🌸
Melisaekr DilanK yaa benimkide öyle fazla fark olmasinda arada, 3 hafta onden giderse sıkıntıymıs sanirim, hayirlisi olsun bizim için🥰