Dylann Melegm0523 ben ısrarla kız dedm kocam, kaynanam, annem görümcem herkes ama herkesss erkrk dedi ben direndim doktor kıza benzyor dedi ama onlar yinede erkek dedi ve erkekmiş😂😂😂
Melegm0523 Dylann bakalım bende de milletin dediğimi çıkacak bekliyorum heyecanla😅 hayırlı sağlıkla gelsinler inşallah canımm🥰🌺
siriniko2511 Haftamdayım hala millet erkek diyor tanıyan tanımayan herkes. Milleti değil doktoru dinleyin hiçbirşeye adapte olmayın. Beklenti içine girerseniz erkek değilse bi burukluk olur onu da evladınıza yaparsanız siz üzülürsünüz. Sağlıklı bebek dileyin
Melegm0523 siriniko2511 yok canım erkek olarak değil kız hissettiğim için kız bebiş beklentisine girdim ben 😊 erkek olsada üzülmem Rabbim bilir neyim hayırlı olduğunu ama çevrede insanı etkiliyo işte yoksa sağlık sıhhat ilk duam🤲🏻 Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah 🥰
Kadriyearslan Aynı şeyi yaşadım beni gören herkes erkek diyordu eşim de dahil sadece ben kız hissediyordum kızım olacak 😀
Trapezunta Melegm0523 yaaaa aynı ben de böyle oldum. Herkes bana erkek olacak dedi. Ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız dedim. Sonra herkes erkek diyince dedim Allah Allah erkek mi acab😂 sonra kız diyince doktor çok sevindim😂
Flyderndkk Melegm0523 bana da herkes erkek diyordu ben kız hissediyordum. 13, 16 ve 18 de kız dedi. Artık değişirse bilemem 😁
Hazal_ Melegm0523 8 haftalığım erkek çocuk doğrucam diye hepsinin ödü kopuyor yemin ederim o kadar bana hissettiriyorlar görümceler😂
Melegm0523 Hazal_ ne kadar saçma yaa şu insanların çekememezliği beni öldürecek🤦🏻♀️ Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım bende 9+5 bakalım ne çıkacak Allah bilir😄