Nurr_1 Ensuu benimki de 9 olmustu ilaç yazdı doktorum günde iki defa aç karnına içtim Pekmez de yedim Çayı hiç içmemeye çalıştım Demiri tutuyor diye 3 hafta sonunda 11 olmustu canım Pekmezi bol ye
Melekbebek Ensuu cnm benim 7 falandı kan değerim bir bardak ılık suya limon sık 2 kaşık da pekmez koy karıştır iç hergün 1 bardak yükseltiyor benim 3 günde 11 e yukseldi
Albatros3501 Ensuu kan takviye etmeyi yada hastanede yatırmayı düşünmediler mi birden yükselmez yiyecek içecekle kanın. Ve 8 riskli bi değer. Kola çay süt nescafe kanını sömüren şeyler bunlardan da uzak dur biraz emi?
istanbulluanne Bende akdeniz anemisi var o yüzden hamilelkte baya düştü zten çok düşüktü. Ama kan ilaci dışında pekmez falan fayda etmiyor nedense. Karadut şurubu aldm o biraz iyi geldi.
Ensuu istanbulluanne bana doktor ne ilac verirsem fayda etmicek dedi zarari varmi acaba hamilelikte kansızlığın
Aycelf2 Melekbebek bnmde cok dusuk ise yariyor mu gercktn sekerde snirda bnm pekmezin bi zarari olur mu ki bde ac karna mi
istanbulluanne Ensuu Var sanırım. Doğumda çok lazm oluyormuş ama merak etme çok kansiz kalırsan kan takviyesi yapiyorlar.
Deryakaya1802 Ensuu ben de Demir ilacı kullanmama rağmen 8e düşmüş doktor pekmez ve haftada 3 gün kırmızı et ye Dedi düzeliyorum yavaş yavaş.