Benim kendi doktorum istanbulda, doğum da istanbulda olacak hayırlısıyla. Ancak adana’da yaşadığım için eve yakın olsun diye rutin kontrollerimi ceyhanda bir doktora yaptırıyordum. Son gittiğimde beni gerçekten çok korkuttu, kanama riskinden, erken sezeryandan vs bahsetti. Başka bir doktora danışmak üzere araşırma yaptım ve süleyman cansun demir’i buldum. Kendi muaynanesi var, doğumları acıbadem’de yaptırıyor. Aynı zamanda perinatolog. Ben 2 kez gittim istanbula gelmeden önce ve teşhisin tamamen yanlış olduğunu, hamileliğimin gayet seyrinde ilerlediğini, normal doğum yapabileceğimi söyledi. Çok güleryüzlü diyemem ama doktorların güleryüzüne de kanmamak gerekiyor gerçekten. İşinde uzman ve etik değerleri olan biri olması benim için yeterli açıkçası. Nitekim perinatologlar genellikle sezeryana yönlendiriyorlar, çok küçük risk bile olsa almak istemiyorlar. Risk olmasa da sezeryanın daha kolay olması, saatinin gününün belli olması gibi sebepler de faktör. Cansun bey gerçekten hiç öyle biri değildi, 2 kez gittim, profesyonelliğine hayran kaldım. İstanbul’a gelmeyecek olsam kesinlikle kendisini tercih ederdim. Ücreti biraz yüksek, 900₺ idi. Sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum ama ben.