bapecan01 Merhabalar Adana’da yaşıyorum 6 aylık hamileyim iki defa kadın doğum doktorumu değiştirdim ve ikisinden de memnun kalmadım lütfen bana doktor önerir misiniz fazlası ile bilgili, iligili ve alakalı olan.🙏
dilos011 bapecan01 hangi doktora gitmiştin canım memnun kalmadığın bende 2. Gebeliğim altinkoza ersin beye gideceğim ilk defa cuma günü ilk gebeliğim medline gitmiştim 4 bin di doğum 2 sehe önce şimdi 10 bin diyorlar
ceylinmina Benim 2.hamileliğim dr um dan çok memnunum kendi kliniğinde ziyapaşa da abdulhakim arisoy her muayenede tek tek bakıyor bilgilendiriyor
bapecan01 dilos011 Benim bugün Ersin beyle randevum var diğer gittiğim doktorlara 1. Muzaffer Şengüldü diğeri Amine Kardeşhani ama bir şekilde beğenmedim yani ve umarım bu doktor içime siner doğuma yaklaşık 100 gün kaldı çünkü . 😞
dilos011 bapecan01 benimde randevum yarın gittiğiniz zaman memnun kaldıysanız bana da haber verir misiniz
Hamaratpanda bapecan01 anime hanıma ben de gittim ama tavırları çok sert geldiği için gitmedim sonra ilk hamileliğimde.
cerenveminigi Nezihi Kurtoğlu na gidiyorum özel muayenehanesi var ben çok memnunum iletişimi tecrübesi yuksek biri
_hayalname3 Bende 6. Ayıma girdim. Metro hastanesi Sezer Filiz Erdal’a gidiyorum Güler yüzlü, ilgili bir bayan tavsiye ederim.
minigimherseyim bapecan01 Bende 1 tane doktor degiştirdim 16 haftalıktan beri Algomed Gülşah Dalgacıya gidiyorum suan için memnunum doktor ilgili güleryüzlü herseyine bakıyor bilgilendiriyor sorulara cevap veriyor. ama tek eksi yönü aradıgım zaman ulasamıyorum bazen açıyor bazen acamıyor. bişey sorayım ulasayım olayı yok mesaj atıncada görmüyor yoğun. Acil durumda sekreteri arıyorum öyle gidiyorum. Çok bi sıkıntım olmadıgı için zorlanmadım ben bu konuda. Normal dogum yanlısı ama hastane sartları nedir bilmiyorum.
_sanslianne_ minigimherseyim hayır daha yapmadım doğum ücreti pahalı olduğu ocin şehir hastanesinde yapacağım bugün gün almaya gideceğim sezeryan için
Ayseport bapecan01 ilk gebeliğimde ortadoğu Filiz kavi seçene gittm memmnundum ikincide yine ona gttm ama sonrasnda değiştirmek istedm medline sevgi sarı demir e gidiorm çok memnun kaldm
minigimherseyim Ayseport bende Sevgi hnma gidicektim sonra degiştirdim iyi bi hastane dr diiyorlar. ücreti fazla gibi doguma 10 bin dediler. muayene ücretleri kaç oldu?
Baharito01 bapecan01 Metro Hastanesi Ferat Erol’a gidiyorum 7 aydır. Çok memnunum. Çok bilgili ve ilgili. Odasından çıkarken aklınızda hiçbir soru işareti kalmıyor