Egeninannesi_ benim de öylee önceleri uyuşuyordu sadece. Şimdi elimi yumruk yapıp aç kapa sıkamıyorum bile güç kaybı var hatta geçen gün sağ elimin yüzük parmağı açılmadı tutukluk yaptı küt küt yapa yapa açılıp kapanıyordu
Ellerde guc kaybi
Evet benimde var 33 haftalık hamileyim parmak uçlarımda uyuşma var sağ serime parmağımda kapanıyor açılmıyor ben açarsam açılıyor falan 😅😂 magnezyum yazdı doktorum ama bir aydır kullanıyorum bir faydası olmadı . Bende alıştım bakalım inşallah doğumdan sonra geçer
Egeninannesi_ merhaba benim 33. haftamda başlamıştı parmak uçlarımda uyuşma, sol elimin işaret orta ve yüzük parmağımın uçları uyuşuyordu. Doğum yapalı 21 gün oldu hala geçmedi bakalım bekliyorum umarım doğum sonrası çabucak geçer sizin. Çok geçmiş olsun sağlıklı doğum diliyorum🤗
Egeninannesi_ benimde var güç kaybı açıp kaparken sanki uyuşuyor doğumdan sonra geçtiğini söylüyorlar :(
gkbyza evet dolap kapagi aciyor gibi sesler cikiyor sonrasindada agri oluyor cok gecmis olsun
Serap-Yigit insallah dogumdan sonra tum sorunlarimiz kendiliginden gececektir allah yardimcimiz olsun
ZelihaAcarrr cok gecmis olsun sizede
Eliferimm cok gecmis olsun insallah cabucak tum sikayetleriniz gececektir
Egeninannesi_ amin inşallah. Şu an bir an önce iyi olalım sağlıkla kucağımıza alalım diye dua ediyorum
Egeninannesi_ benim var 3 haftadır uyuşma ağrılar parmaklarda şişlik açıp kapatamaz derecede karpal tünel dediler doğum sonrası geçmesini bekliyorum 36 haftalığım
suledemrrr cok gecmis olsun
Serap-Yigit insallah
Egeninannesi_ hamilelikte el bileğinden geçen sinirlerde sıkışma olduğu için güç kaybı karıncalanma vs oluyor normal , bazen de omuzdan sıkışıyor aynı sinirler ona da magnezyum , potasyum içeren besinler tüketin. ailede romatizmal hastalık öyküsü yoksa sadece sinir sıkışmasındandır egzersiz topları var süngerden. onu sıkıp açın işe yarar 😊
bsrydnn tesekkurler
Egeninannesi_ ilk gebeliğimde oldu baş parmaklarımda özellikle nerdeyse hiç ellerimi sıkamıyordum özellikle sabahları çok ağrılı uyanıyordum, doğumdan sonra hiç bir şey kalmadı resmen hepsi bitti gitti.
immos cok gecmis olsun