tontonhanim Baymehal oh şimdiden size afiyet olsun buradan fikir almaya gelenlerden in bende hiçbir fikrim yok🤭😬
Burculala Tugba_23 bende aynısından yaptım antepliyim YouTube da Harun Aksu var ekşili yuvalama yazın aynısını yapın oluyor ama ben ondan farklı olarak hamuruna kıyma katmadım biz öylr yapıyorz
mertveannesi2211 Baymehal karnıyarık bulgur pilavı salata ve ayran markete inmeye üşeniyorum inebilirsem birde muhallebili kadayıf yapmayı düşünüyorum 🙂
kahvesever__ Baymehal oğlum çok hasta yeni acilden geldik sadece patlıcan yemeği yapacam yanına yoğurt turşu durmasa onu da yapmıycam
Azizinannesi2 Tugba_23 bisey yapmana gerek yok yanına yeşil biber sogan turşu ekmek bitti birde yanına ne yemek yapican zaten ağır yemek 😂😂
323832 Baymehal bulgur pilavi patlican yemeği salata sütlaç kendimde güç bulabilirsem bi de corba yaparim
Brck0303 Hiç bir şey aklımda yok her gün yemek düşünmek yoruyor suyara geçip bekleyeyim bana da fikir verin en pratik olanından bugün belim de bacaklarımda ağrılar var hiç kalkmak istemiyorum yataktan gece boyu uyumadım zaten