Baymehal Bende pizza var kendim yapıcam inşaallah son haftalar ama ona rağmen canım çok çekiyor e insanın kendi eli gibiside yok 🤗🤗 patates kızartması birde 😅
Elifderin34 Baymehal hiç bir şey yapmaya karar veremeyen ben burada yorumları okumaya geldim fikir olur bana da😀
Tugba_23 Ekşili köfte çorbası varmış Antep’in elime yüzüme bulaşmazsa onu yapcam 😅 yanına ne yapılır acaba
A_syma Tugba_23 Onun yanina sogan dileriz biz varsa yesillik ,yesil biber ,tursu filan😂 baska yemek gitmez yanina. Corba diye gecmiyor bizde baya doyurucu aksam yemegi
Baymehal Tugba_23 ekşili köftenin yanına valla olurmu bilmem ama bulgur pilavı veya pirinç olabilşr belki 🙄🤗
Burculala Tugba_23 bende aynısından yaptım antepliyim YouTube da Harun Aksu var ekşili yuvalama yazın aynısını yapın oluyor ama ben ondan farklı olarak hamuruna kıyma katmadım biz öylr yapıyorz
Azizinannesi2 Tugba_23 bisey yapmana gerek yok yanına yeşil biber sogan turşu ekmek bitti birde yanına ne yemek yapican zaten ağır yemek 😂😂
UmutsuzPolyanna Baymehal yoğurtlu çorba, patates yemeği, bulgur pilavı yapmayı planlıyorum bakalım yapabilcem mi 😅
Baymehal UmutsuzPolyanna bakalım inşallah yapabilirsin canım 😅🤗 bende şimdi yoğurtlu çorba yapıcam yicem 😂