Butterflyank damiiss Allah’ın izniyle dikkat etmeye çalışıyorum aynen 😀🤞 tşk ederim inşallah 🌺 her şey minnoşlarimiz için
mekutlu12 damiiss doktorum bana en fazla 15 kilo al dedi +15 le doğuma gittim 😂😂😂 20 dese 20 alırdım 30 dese 30 da alırdım maşallah kilo alma konusunda hiç sıkıntım yok 😂vermek de öyle kolay olsa keşke
damiiss mekutlu12 hahahah vallaha banada eşim öyle diyor doktor en az bu kadar dedi diye mi saldın diyor evet dedim 😂😂
Rafaelli damiiss merhabalar kızlar, ben 29haftamdayım 73 kılo olmuşum😵,65le hamıle kalmıştım, cok kılo alırmıyım acaba korkuyorum ya veremessem kılolarımı dogumdan sonra dıye
damiiss Rafaelli kilonun zaten büyük kısmını doğumdan sonra 10-15 günde veriyorsun diyorlar verilir kilolar sağlıkla gelsinler de
MeetJoeBlack damiiss hamile kaldığım kiloyla doğuma girdim . Doktorum da bebek sağlıklı olduğu için kilo konusunda bişey demedi.
MlhsnKctrk damiiss benimde 6 dan sonra arttı ama bende rahim ağzı dikişi var ben 2 aydır sürekli yatıyorum o sebepten de yoğun bi artış oldu
Gizemkptn41 damiiss 34 haftalığım 4kilo aldım doktorum hicbisey demedi bebeğimin kilosu önde gidiyor bı problem yok sanırım