damiiss Selam hamişler. Ben 32. Haftama girmiş bulunmaktayım. An itibariyle 10 kilo 700 gram almışım. Sizler kaçıncı haftalardasınız ne kadar kilo aldınız? Doktorunuz ne kadar almanızı önerdi ?
kuzeymomsss damiiss 37 haftalıkken doğum yaptım tam 17 kilo ile doğuma girmiştim. Doktorumda birşey demedi zaten zayıf hamile kalmıştım
Eldgrn damiiss 20 + 5 7 kilo zaten kusma bulandı bir şey olmadığı için iştah da açık alamadım önünü yapacak bir şey yok doktor da bir şey demedi doğrusu 2 hafta önce gittim 3 hafta hatta neredeyse o zaman artı 5 kilodaydım bu 2 haftada 2 kilo aldım
damiiss Semilk05 maşallah maşallah size doktorunuz demiş miydi şu kadar kilo almanı bekliyorum fala diye
damiiss MlhsnKctrk sizinde belli bir süreden sonra hızlandı mı kilo alımınız? Benüm 6.aydan sonra coştu
damiiss Eldgrn benimde mide bulantılarım geçtikten sonra deli kilo almaya başladım.özellikle 6. Aydan sonra almam gereken kilonun üstünde aldım hızlı almaya başladım
Eldgrn damiiss 10 kilo almışsın canım bende iyi en azından bize göre doğrusu pek önemsemiyorum aldığım kiloyu iştahsız olup yiyememektense yemek daha iyi o yüzden takmıyorum pek 🤣🥰
MlhsnKctrk damiiss benimde 6 dan sonra arttı ama bende rahim ağzı dikişi var ben 2 aydır sürekli yatıyorum o sebepten de yoğun bi artış oldu
merve-a damiiss 10 kg aldım 30. Haftadayım . Pilates hocası yağ kasa dönüştüğü için tartıda fazla çıkıyorsun diyor çünkü sadece göbek var diğer yerlerde kilo yok ama doktorum kilomu fazla buluyor 🥹🥹
damiiss merve-a ay ne güzel sporla eğer alıyorsanız çok da sorun değil bence. Ben aynaya baktığımda üzülüyorum hep basen ve göbeğe kilo alırdım yine öyle üstüm daha zayıf altım aman amaaann
damiiss Eldgrn ay orası öyle vallaha o mide bulantılarım la yemek yerken ağlıyordum ama şimdi de elimi kolumu tutmaları lazım herşeyi yemek istiyorum sürekli 😂😂
Butterflyank 23+5 haftalığız 1 kilo aldım doktorum fazla kilo almamam gerektiğini söyledi bende dikkat ediyorum insallah böyle gider ☺️
damiiss Butterflyank dikkat edebiliyorsunuz helal olsun eğer sizin için en sağlıklısı buysa öyle yapın zaten sağlıkla kavuşun inşallah 😍
Butterflyank damiiss Allah’ın izniyle dikkat etmeye çalışıyorum aynen 😀🤞 tşk ederim inşallah 🌺 her şey minnoşlarimiz için