Ceren67 Mavi11 benim ellerimi atsam korkarsın şuan bendede var parmak aralarımda ağlıyorum mikrop kapacak diye krem de kullanıyorum daha kötü etti sanki yaktı derisini 1 buçuk ay olacak geçmedi
yeknu Ceren67 Mavi11 evlendiğim zaman oldu bende. Bulaşık falan yıkamaktan. Eczanede denemedik krem bırakmadım hiçbiri bana mısın demedi. Ağlıyordum acıdan açıp kapatamıcak hale gelmiştim çünkü. Kore markası bi jel var watsons ve trendyolda. Frudia aloe vera. onu önerdi bşrisi. sürdüğüm an kaşıntısı azaltı. Derim ve elimin eti resmen ten çorap gibi atıyordu harita gibi kanlanıyotfu atan yerler. Sürünce akşama atması azaldı. 2 3 gün sürmedi iyileşmeye başladı o elle bulaşık yıkamaya devam etmeme rağmen.
Esess_ Zeynepkrdmn egzamanız var mı? Zira benim yıllardır cesitli bölgelerde olur ve faydasını gördüm.
Esess_ Zeynepkrdmn asla deneyip emin olmadan yasamadan arastırmadan tavsiye vermem ve bu konularda biraz bilgiliyim. O sekilde kesin yargı vermeyin Beni de cahil vizyonsuz kişiler ile karıstırmayın.
Zeynepkrdmn Esess_ kendinizi cahil, vizyonsuz vs olarak tanımlıyor olabilirsiniz ben size asla böyle ithamlarda bulunmadım. Araştırma ile olacak bir sey degil bu. Bende de egzama var ve elime değse egzamami arttırır. Bizzat tecrübe ile sabit yani
Tulubus Mavi11 bir de sudocrem denemeni öneririm. Annemin de elleri bu şekilde oluyor o etki etmişti. İnşallah geçer hemen
SahrasMom311216 El maskeleri oluyor nem bombası diye eldiven şeklinde giyiyorsun yatıyorsun sabah çıkarınca pamuk gibi oluyor bi dene istersen canım valla çok kötü olmuş benim içim cız etti geçmiş olsun
Esess_ Zeynepkrdmn 😂kendimi bu şekilde tanımlamıyorum tavrınıza istinaden düşünmeyin diye uyarma gereği duydum. Ha bir süre daha hayatımdan çalıp, sizinle olan diyaloğumuz uzarsa kendimden şüphe edeceğim, o yüzden hıhı tamam diyorum size. 😉
Nurr550 Mavi11 pahalı ama etkili benim de egzemam vardı kortizonsuz olarak tek bu geçirdi. Adı Cicaplast Mains.
yeknu Mavi11 dediğim ürünü deneyin isterseniz. Çünkü ben ne eczanede krem bıraktım ne de denemedik doktor.
Tulubus Mavi11 ben sadece sudocremde o etkiyi gördüğünü söyleyebilirim pişik kremleri hakkında bilgim yok maalesef
munevver_frt Mavi11 çok geçmiş olsun sudan bi müddet uzak tutun ve fito krem alıp sürün iyi gelecektir hücre yenileme özelliği var
sedamom00 Mavi11 belogent turuncu olanı yada yeşilli yi tavsiye ederim benim de yıllardır var şu zamana kadar o kadar krem kullandım hiç fayda etmedi bunları kullandım çok faydasını gördüm babam da da aynı şekilde vardı kafasın da çok kötüydü bu krem sayesinde düzeldi benim elim de aynı şekilde