Mavi11 Egzama var ve yaşadıgım yerde hava aşırı kuru . Ellerim bu hale geldi etkili bir krem önerecek olan var mı cok agrıyor 😞 Advantan isminde krem kullanıyordum o biraz iyi geldi bu arada
Soruyorumm Mavi11 aynı sefa bitkisinin yağlı kremi var ama aktardan alın cok cok iyi geldiği söyleniyor
ilaydaaltann_ Mavi11 Ganonun ürünleri var sabunlarin gecirdigini duymustum bi arkadasim satışını yapıyor istersen oraya yönlendirebilirim.
Zeynepkrdmn Mavi11 ürederm hydro %5 krem çok fayda verir. Bende d egzama var cildiye doktorum bunu onerdi ve cok memnunum tavsiye ederim. Eczanelerde var, 40tl civarında
Mavi11 nilsmomy hayır bulasık yıkarken eldiven takıyorum annemdeyken gecti ama şimdi yaşadıgım yere geldim kendi evime ve hava cok kuru direk catları agzım yüzüm nemlendiriyorum ama ellerim ilerledi cok deterjan kullanmaktan oldu . Evi pis görmek istemiyorum hiç sürekli temizlik yapıyorum 😞
nilsmomy Mavi11 bence size en iyi kremi cildiye doktoru önerir ihmal etmeyin benimde kuruluğa bağlı egzemam var ama bu kadar ileri derece değil bana verilen ilaç belki size etki etmez siz yine doktora gidin
NM_mom Kışın benim de ellerim kuruyor bu kadar olmasa da, cildiyeye gittiğim de bana bu iki ilacı önerdi ve o kadar iyi geldi ki. İlk önce mavena kremi 10 dk sonra da lavianı sür iyi geleceğine eminim👍🏻
Nurr550 Mavi11 kortizonlu krem kesinlikle kullanma. Bi krem önericem La Roche Posay el kremi eczanelerde satılıyor. Bunu kullan ne egzema kalır ne bi şey
Semanurk Mavi11 aynı benimde böyleydi çok kremler kullandım geçmedi en son Bi dr krem reçeteletti hazır krem değilde eczane karışım yapıp Dr un reçeteye göre krem hazırlamıştı öyle geçti. Sıvı el yıkama sabunuda kötü etkiler bilginiz olsun geçmiş olsun
Esess_ Mavi11 bol su iç baharattan uzak dur, sürekli nemlendirir kremle. Bitkisel kremler olursa iyi olur propolisli önerirm biraz pahalı ama herseye iyi gelir. Bu arada kına sür eline kına köreltiyor.
berceste5155 Mavi11 böyle bir şey başıma gelmedi ama instagramda rahiki mahtum diye bir hesap var doğal ürünler satıyorlar memnuniyet mesajlarında sizin durumunuza benzer şeyler gördüm bir bakın isterseniz ben bazı ürünlerini kullanıp memnun kaldım güvenilir
Esess_ Zeynepkrdmn egzamanız var mı? Zira benim yıllardır cesitli bölgelerde olur ve faydasını gördüm.
Esess_ Zeynepkrdmn asla deneyip emin olmadan yasamadan arastırmadan tavsiye vermem ve bu konularda biraz bilgiliyim. O sekilde kesin yargı vermeyin Beni de cahil vizyonsuz kişiler ile karıstırmayın.
_merii4 Mavi11 benim ellerim bundan beter haldeydı eşimin de aynı şekilde ilk kına sürdük iltihabı kurusun diye sonra psovate ve fucicort krem verdi doktor ikisini ellerınıze gece yatmadan önce sürün ve streçleyin inanın bana 3 -4 güne hepsı geçer