M_glsm Melek2121 özünüz üçün her sey qoya bilersiz men de qoymusdum olarin pijamalari he qisa qoldu🥰 uşaq üçün her sey özler verir hecne qebul etmeyecekler sadece cixiş geyimi fsyo🥰 menim hekimim Teravet xanim idi 1500 idi kesr
M_glsm Alisa015 menim kesrim cox rahat kecdi🥰 kesrden sonrada cox yaxsi idim hetta özüm ayaga qalxib gezdim😅 özünüzü qorxutmuyun rahat olsun her sey yaxsi olar insallah🥰🙏
Gunesh25 Salam qizlar men 2 gundu hamile oldugumu oyrenmisem bu gun Uziye getmek isteyirem.Getsem goruner orda?
Melek2121 Gunesh25 salam testdə qırmızı xet çixibsa düşün uziye men test edeni sabahi gün durdum qaçdim uziye 😄😇gördümki uje 4 heftelikmiş xeberim olmayib. Rebbim sağ salamat qucagniza almağı nesib etsin inşallah 🙏❤
Rafaelli Gunesh25 mende görunmüşdü, ama usden tam gorunmedı köpum olduguna gore altdan baxdı kıse gorundu, aybasım gunu gecıkmenı gozlemeden test elemişdim, ıkı gun sorada aparata düşdüm
Oman Gnlvn Sabuncu xestexanasında Zabıle xanım cox yaxwı hekımdı. Ona gore ora gedırem o bırı doguwlarımda orda olub . Goresen hekım gedıb bawqa yerde doguw ede bıler? Ozelde
Gunesh25 Melek2121 ay ne gozel insAllah sizde sag salamat getiresiz dunyaya❤️He o zaman gedim cunki artiq 1 heftedi testde 2 xett gormuwem ama deqiq olsun deye gozledim yene etdim tam qip qirmizi oldu
Melek2121 Qızlar çatlara qarşı ne vura bilerem nemlendirici kremler vururam keçmedi sinemde çox pis çatlar var qirmizi rengdedi 😢😢kim ne krem meslehet görür?
Gunesh25 Melek2121 catlar gerek yaranmazdan evvel nese yag falan istifade ederdiz,yaranibsa artiq getmeyecek zamanla rengi acilacaq ag rengde olacaq qirmizi qalmayacaq
Melek2121 Gunesh25 ele orda sehlenkarliq eledm dedmki yaranmayib yaranan deyil evelden heçne istifadə elemedim 😕😕
rana_mdova04 Melek2121 ilk 3aydan istifade etmelisiz eslinde ama xeyri coxda olmur mence deriden asildi cunki men 3 aydan istifadr edirdim bioil yag ve cata qarsi nemlendirci krem ama yenede qarnim boyudukce asagi hisselerde catlar yaranmaga basladi