Rafaelli Sevgi2023 hekıme deyın sudurgaya qarşı vıtamın yazsın, mende eleyem vıtamıne başladım bu gun, 29heftemızdı
Oman Gnlvn Yox oglan💙 . 2 qizim var bunuda Allah oglan nesib etdi mene plansız ıdı tez oldu ama wukur bu gunumuze🙏🏻🤲🏻
Aitaj_ Ulkr__ mende birinci qizimda cift qocalmisdi. Ona gore 34heftede oldu. Ikinci qizimdada hekim dedi cift qocalmasi var
UlviyyeElvin Qizlar 35+1 heftelikdi mende kesr olacaq in se Allah siz nece heftesinde danişmisiz? Biz hele hekimle danişmamişiq deqiq tarixi
Sevgi2023 UlviyyeElvin mende qizim 36heftede az aZ agrim başlamişdi deye kesr oldum,2ci gorek nece olur inşallah sizdede 36-37 ederler belekde kesr olanda cox saxlamirlar
Gulnar_95 Ayisha_ Heç qorxma sakit ol hekimin seni yonlendirecek ne qeder heyecan qorxu o qeder eziyyet demekdi en esasi uşağ doğulandan sonra ele bil heç ağrilari sen çekmemisen ele rahatlaşacaqsan İnşallag sağ salamat qucağina alarsan
Gnlvn Oman menim qızım olacaq inşAllah🥰 Men Ege hospitalı soruşmuşdum ama bele hekimim HB Güven de işleyir doğuşları Egede edir. Sizin hekim kimdir?
ElaRose QUEEN088 hep merak ediyordum canım sağol . Eşimin özü oralı demekki onlar 1800 lü yıllardan oralardan buralara gelmişler ataları. Zaten bizde öyle Azerbeycan sınırından gelmişiz Türk olarak . Hepimiz kardeşiz nihayetinde ❤️
Oman Gnlvn Sabuncu xestexanasında Zabıle xanım cox yaxwı hekımdı. Ona gore ora gedırem o bırı doguwlarımda orda olub . Goresen hekım gedıb bawqa yerde doguw ede bıler? Ozelde
Annemveben2 Leyla_z olurdu son trimisterde nefesalma rahatlasir usag asagi dusduyne gore. Indi geceler burun tixanmasi olur helede 🙄
Sabne Tmlanne27 he can InsaAllah yaxsi olar🙏🏻🙏🏻Mende ise yavas yavas isimi gorurem ama sanki korsetle destek alsam belim daha az agriyar. Birni sifaris vermisem prosta narahatam ki korset taxanda usag sixilirmi icerde😃