QUEEN088 NigarH heteriziqot oduki genle elaqelı test olmalıdır.Meselen Ata Ana eyni göze rengde olsalarda uşağı gozu rengi başqa cürde ola biler.Ama o biriler anlamadım.Bunu neye gore vermişdinki?
ElaRose QUEEN088 acaba oradaki terekemelerle Türkiye’de ki aynı mı canım dilleri , merak ediyorum da 🤣
NigarH QUEEN088 hekim dedi bunu ver gorek gende insult infakt ve s var ya yoxdu. Cox maraglidi bezi yeelerde yazir ki laxtalanmadi. Iyne ve ya derman icilir.
rana_mdova04 QUEEN088 xeyir dermanlarda var men dermandan istifade eledim artiq dogusa az qalib deye hekim kesdi dermani
Tatli_anne_ Gunesh25 100%hamiləsiz n 2 dəfə test elədim hec bilinmirdidə ama sizdə cox aydin acigdi təbrik edirəm sag salim alasiz gucaginiza inşəAllah☺♥️🥰
Ulkr__ Aitaj_ neçənci heftedesiz sizde sebeb ne olmusdu erken dogusa yene riskiniz varmi? Mende de risk var bir oglum tez geldi insAllah bu oğlum 3 hefte daha dayanar
Aitaj_ Ulkr__ mende birinci qizimda cift qocalmisdi. Ona gore 34heftede oldu. Ikinci qizimdada hekim dedi cift qocalmasi var
1fatime_2003 Ulkr__ beli butun gunu dib menede bidene uzananda çıxardıram sizde de dusub usağ aşağı çox yoxsa az?
Tmlanne27 Sabne Deniz94 he mende de eledi xanim cift aşagidadi.Menim de aglima geldiki ele bunla bagli ola biler.Amma men butun gun uzanmiram yungul ozumu yormadan işlerimi gorurem cox passiv olmaq da istemirem uşagin inkişafina gore
Ulkr__ 1fatime_2003 indi 34 heftelikdi 32de uşaqlıq boynu 32den 30a dusub dedi mende dikis de var coxmu düşüb azmı bilmirəm 😕sizde de karset aşağıdan taxilandi arxası cirt cirtli