mikaa Tmlanne27 ola bilsin sizde normaldi, yenede uziye dusende sorusun, mende asagida hiss edirdim son zamanlarda , sen deme usaq heqiqeten asagi dusubmus, ve indide erken dogus riskim acilmam var. mutleq uziye dusende hekimden sorusun, sorusmasaz bele hekim ozu baxanda deyir ki bes usaq asagidadir
Tmlanne27 mikaa Allah qorusun hamimizin bebişlerin🤲🤲Siz de bes acilma her hansi elamet gostermedi?agri yaxud qanaxma
Sun10 gulu17_muntezir Muhammet çok yaygın sizde evet ama dini isim düşünmüyoruz pek başka neler var erkek ismi yaygın olarak ? 😊
jarmzalu QUEEN088 Amin, İnşallah🙏🏻 Hər birimiz üçün sağlam və rahat olsun, müvəqqəti çətinlikləri olanlara da səbir diləyirəm, sonu gözəl olacaq Allah qoysa🙏🏻 Türkiyədən, Rusiyadan olanları gördüm, bir ehtimal bəlkə Belçikadan olanlar da varsa, hay versin😄😄
Alisa015 M_glsm nece keçdi kesr mende 14 ü olacam çox qorxuram ne meslehet görerdiz kesrden sonra Men Razinde olacam 2 saylıda🥲
M_glsm Alisa015 menim kesrim cox rahat kecdi🥰 kesrden sonrada cox yaxsi idim hetta özüm ayaga qalxib gezdim😅 özünüzü qorxutmuyun rahat olsun her sey yaxsi olar insallah🥰🙏
Alisa015 Aynur94 mende oxşar veziyyet olmuşdu 1 ay aybaşı olmadım testlerde çox az çıxırdı xqda 13 çıxdı sonunda xestelendim fesiller deyişende bele hallar olurmuş
Tatli_anne_ QUEEN088 salam can mən yeni gatldim bura daha dogrusu kohnə hesabimin şifrəsini unutdum yeni hesab acdm😁24+6 həftəliy hamiləyəm😊
QUEEN088 Tatli_anne_ Ele mende)ısırmışsın şifremi sonra yenısın açdm.Sağlıqla qucağımıza alaqın bebıtolaru🥰
Tatli_anne_ Gunesh25 salam xanimmm təbrik edirəm hamiləsiz acig aydin gorsənir bu nədiki məndə hec bilinmirdie bunanda silik cizgi idi sadəcə bir kolgə kimi görsənirdi axşama gədər gözlədm axşam gordum ki gizarb😁
Tatli_anne_ Gunesh25 ümidsizliye kapilmayin vAllah bu hamiləliydi mən hec gan testi fln vermədm😘hamiləsizzz😘
Gnlvn Oman mende de olur o 1-2 gün hekim geri deyir onuda soruşdum deyir normaldı ireli ve 1 hefteye qeder geri ola bilir. Qızdı sizde?
Oman Gnlvn Yox oglan💙 . 2 qizim var bunuda Allah oglan nesib etdi mene plansız ıdı tez oldu ama wukur bu gunumuze🙏🏻🤲🏻