Fgbebek-1 Yarendemir_q benimde böyle çıktı 5 dk içinde silik ama adetime 4 gün var kan mi versem bi daha mı test yapsam
Sibel3441 Yarendemir_q canım ben şimdiye yakın bi özel hastaneye gidip kan vermiştim bence gide bilme imkanın varsa git kan ver yoksa yarın git derim çalışmıyorsan müsaitsen silik çizgi var yani bide erken gebelik testi olmasa çıkmaz bunlarda
Fgbebek-1 Yarendemir_q benimde sizin ki kadar çizgi 15 de ekim benim canım ya Test yapsam negatif korkusu var yapmasam da belirtiler kafamı karıştırıyor
Fgbebek-1 HKclm benim yumruklu günümden bugüne göğüs hassasiyet var kasık sol batma hissi bel ağrısı hafif mide bulantısı var 2 gündür de Erken test yaptım silik çıktı hayalet gibi
Fgbebek-1 Yarendemir_q bugün sabah yaptım erken test silik hayalet bi çizgi eve geçince tekrar bakcam
Kbra3352 Yarendemir_q jilmiyorum ama kuruma çizgisi gibi binince çizgi var umitlnedirmwk istemiyorum ama kuru da değil testiniz
Aysehsdmr Hilall_ benim geç döllenme oluyor hep ve yumurtladim için. O yüzden erken gebelik testinde hiç çıkmıyor benim 6 gün önce falan. En erken 2 gün önce çıkıyor. Sizinde öyle olabilir