Sema5844 Benimde adet günü kan testi verdim 7.22 çıktı sizce hamile miyim idrar negatif 2 gün önce yaptim
Sema5844 Sinem94 idrar testi yaptım bugün aslında 2 gün adetim geçmiş oluyor ama negatif çıktı o yüzden anlamadim
Sinem94 Sema5844 idrar testlerinde yanılma olabiliyo yada çok yeni olduğu için hcg idrara geçmemiş olabilir kan testi doğrudur 😊
Sibel3441 Yarendemir_q 6 yıllık evliyim bi düşük birtane mol gebelik ve 2 kere tüp bebek yaptım sonuçlar negatifti ve 3.tüp bebek denemesi için hazırlanırken rabbim nasip etti yıllarca bekleyenler anlar beni😂
Yarendemir_q Sibel3441 maşallah canım peki senin testinde çok çok mu silikti ? Benimki zor anlaşılıyor belirginleşmemiş gibi
Sibel3441 Yarendemir_q hayırlısı olsun inşallah hakkında üzülme bi vakti saniyesi vardır elbet idrar testlerine fazla itimat etme adetin düzenliyse ve gecikmen olmuyırsa normalde günün geçince kan testi ver kafan rahatlasın
Kbra3352 Yarendemir_q jilmiyorum ama kuruma çizgisi gibi binince çizgi var umitlnedirmwk istemiyorum ama kuru da değil testiniz
Sibel3441 Yarendemir_q seni çok iyi anlıyorum rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en yakın zamanda inşallah sende güzel haber alırsın sonuç ne olursa olsun yazarsan sevinirim ☺️
Yarendemir_q Sibel3441 canım şimdi elimde test vardı yapayım dedim aklımdan çıkarayım istiyorum artık. Bakabilir misin gönderilerime attım
Sibel3441 Yarendemir_q 2 tane paylaşım yapmışsın canım ilkinde 2.çizgi silik görünüyor 2. Testinde ben bişey göremedim ilki ne kdr sürede çıktı mesela