Dilarac 16 haftada erkek ama kız bebeklerin klitorisi büyük olabilir denildi 21 haftalık oldum detaylıyı bekliyorum sizce pipisi mi ?
Ozlemmisss Dilarac ben ultrasondan çok anlamıyorum ama kolu gibi geldi. Bi de bu haftalar net bişey demeleri lazım bence. Ay bilemedim
mummy_to_be Dilarac o haftalarda penis daha gelismiyor ama testisler oluyor demisti dr’um. Gonlunuze gore olsun 😍
girl_boy_annesi Dilarac banada doktor bi pipi fotosu verdi benimki de çok garip duruyor ama doktora güven 😅
girl_boy_annesi Dilarac bence erkek canım kızda böyle durmuyor bi kızım var bacak arası kabarık duruyordu boş olduğu belliydi yani oğlanlarda küçükte olsa bi uzantı oluyor ki seninki gayet iyi bi görüntü Rabbim gönlüne göre versin
HavvaSonmez03 Dilarac kız orda 16 haftalık mı 🙄 benim gözüme mi küçük geldi , eğer orda 16 haftalık değilse pipisinin o kadar gelişeceğini sanmıyom , Allah gönlüne göre versin 😁
Gebeyim15 Bariz belli canım pipisi bizimkisinin aynısı kolu diyen hangi gözle bakıyor acaba çok mersk ettim 😀😀😀
HavvaSonmez03 girl_boy_annesi kız ne bilimm ben 13 haftalıkken görmüştüm pipisi hala oluşmamıştı 23 haftamda gittim pipi baya belliydi o yüzden benim kendi görüşüm yalan yanlış bişey söylemek istemiyom tabikide 😂