Ozge_5516 35 bitti 36 haftama gircem grip oldum ya inanmiyorum limon su bal karışımı haric baska onerebileceginiz birsey var mı nasıl cbuk atlatabilirim
Deletedmom_1003 Ozge_5516 1 haftadır gribim parol içebilirsin dedi doktorum pek faydasını göremedim ama hiç yoktan iyidir birde ıhlamur iç demişti belki faydası olur sizlerede
FuLyaMuhammedOnur Ozge_5516 bnde griptim cnm şükürr atlattım sayılır ballı ılık süt. Çorba az içine limon sıkıp ye iç. Bol bol dinlen meyve ye. Bı de doktor bana tuzlu su gargarası yap ve burnu da tuzlu su yap demişti yapmıştım. Ve bı de günde 1 yada 2 abartmamak şartıyla ıhlamur iç cnm iyi gelir geçmiş olsun
Emily37 Ozge_5516 34 haftalığım bende gribe yakalandım.2 gündür burun akıntım öldürüyor beni resmen.ıhlamur,nane limon içiyorum ama faydasını görmedim.Bugün doktora gidicem ilaç falan versin diye yoksa hayatta geçmez bu grip🥺🤦🏻♀️
Ozge_5516 Esraodaci dahacen oksuruk yok bugun oldum grip napayım simdi ins birileri gorurde birşeyler önerirler
Ozge_5516 FuLyaMuhammedOnur burnuma hmn tuzlu gargara yaptim devam edim ona bogazmda kotu bogazimada yapayım gargara yapım bn ıhlamur hamilelikte onerilmiyor diye biliyorum ama tesekkur ederim
Eminebayrambey Çok geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşadım bir hatfa önce 4yasinds oğlum var ondan geçti ona doktor şurup vermisti günlük birer kaşık içtim öyle iyileştim başka türlü gecmiyo eczaciyada danıştım dozları çok küçük günlük bir kaşık birşey olmaz dedi
FuLyaMuhammedOnur Ozge_5516 rica ederim ıhlamur içiliyor ama hani fazla abartmamak gerekiyormuş. Günde 1 yada 2 ön gerekirmiş sonrası zararmis. Bana doktor naneli limon ve ıhlamur iç. Ama sakın kuşburnu içme demişti cnm. Ihlamur öksürüğe çok iyi geliyor. Bn ıhlamuru bı sabah kahvaltısının yanında 1 bardak içiyordum. Akşamda sadece 1 bardak iciyordum cnm. Başka yok
Ozge_5516 Emily37 hap icmedimiz icin surunduruyir grip tuzlu gargsra yaptim hm burnuma hm bogazima bakalim
Emily37 Ozge_5516 herşeyi denedim ama yok aksine günden güne daha kötü oluyorum.doktora gidicem birazdan bakalım ne vericek🤦🏻♀️
Busra3246 Ozge_5516 doğuma 18 gün var ne yaptıysam daha hapşırıp öksürüp duruyorum bide bıçakla elimi kestim 3 dikiş onun için antibiyotik verdi ona da iyi gelir diye umuyorum 😅
bsrylmzhk Ozge_5516 tavuk suyuna çorba iç bol bol. Meyve tüket ama peşine yogurt ye şekerin yükselmesin. Ihlamur bende tüketmemiştim zararlı diye. Bol bol su iç en önemlisi o. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
Ozge_5516 bsrylmzhk tamm cnm meyve aldiricamm şimdi esime.de limomlu biseyler içeyim ins cbuk atlatrim
Tugba__- Ozge_5516 geçmiş olsun bolllll karabiber pul bol limonlu tavuk suyu çorbası ben açıkçası şunu çok yapıyorum hasta olduğumda doğal antibiyotik koca Bi dis sarımsak Bi kase yoğurta rendeliyorum onu yiyorum boğazlarım ağrıyordu benim geçen olduğumda 1 ayvayı tencereye atın limon kesin atın ıhlamur süzün bal ekleyin miss