ayss-12 doktor randevuma çok var daha kafama göre de alamam sanırım 😏😏 magnezyum çok duydum ama daha hiç kullanmadm
Gyno Ferro demir ilacı...
Buseufuk1531 yok canım yan etkiler de yazıyor zaten. Birde burada okuyunca çoğu kişide bulantı 3 5 kişide benim gibi karın kasık ağrısı var. Her bünye de farklı demek ki
- Düzenlendi
Kubrabsyg45 yapıyor kuzum aç karna düzenli WC çıkıyorsun tokkennn kabız yapıyor 3 ay daha hayatımda malesef
Kubrabsyg45 ya bende fertamir kullanıyordum hastaneden çıkınca farklı bir doktor vardı ona fertamir kullanıyorum dedim bu ilacı yazmış birde aç yazmışlar ilk içtiğim gün yorgundum sabah aç diye içip yattım kalktığımda ölcem sandım mide ağrısı bulantısı her tarafımda ağrı yaptı şimdi onu içiyorum üzerine birşeyler yiyiyorum aç karına çok ağır geliyor bence
Kubrabsyg45 benim kullandığım da sizin dediğiniz
SevgiErsoy yok hayır . benim şükür bütün değerlerim çok güzel .
Hayalmi aman aman iyi bari . Doğumdan sonrada çok önemliymiş kan değeri . Hatta kan değeri düşüklüğünden normal doğum engelleniyormuş bile . Allah korusun bayılma falan olabiliyormuş doğumdan sonra kan kaybı olduğu için . Korkumdan içiyorum valla yoksa çok bulantı yapıyo 🥲
Kubrabsyg45 çok ağrınız varsa doktora gidin benimde çok kasık ağrım vardı enfeksiyon çıktı geçmiş olsun umarım sadece ilaç yan etkisidir
SevgiErsoy başka bir marka deneyebilirsiniz doktorunuz danışın isterseniz🥰
Hayalmi teklif ettim aslında ama kritiksin bir süre en azından dayanmak zorundasın dedi galiba en iyi sonuç vereni buymuş öyle dedi 🥲 herşey sağlık için napalım 😊
SevgiErsoy öyle tabi kısa zamanda toparlarsın inşallah 🥰
Kubrabsyg45 kasık ağrısı hamilelikten dolayı çok oluyor ama ferrum var onu yazdırabilirsiniz birde onu deneyin
zeynepaylaipek evet oluyor ama bu kadar şiddetli ilk defa yaşamamıştım 🤦 onuda doktora sorayım verirse kullanırım 🎈
oglan_annesi___ inşallah öyledir. Yarın gitmeyi düşünüyorum. Şuan geçti mi enfeksiyonunuz
mertveannesi2211 çok şükür o tür yan etkisi olmadı ama bu ağrı da çok kötü. Tok da deniycem doktorum devam et derse
Kubrabsyg45 bende 3 4 gündür kasık ağrısı çekiyordum bugün gittim 3 ayrı ilaç verdi 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah geçicek
oglan_annesi___ neden dolayı oluyormuş birşey dedi mi doktor