Haticeyildiz Ecrininannesi 4000lik evet ben 25 haftaligim 2 ay kullandim sadece benim tup bebek siz neden kullaniyosunuz bunu
sgylnz06 Ecrininannesi Denizyildizii bende bu sabah olmuş 11 haftalık gebeliğim fakat oldu Denizyildizii
tubacihan Ecrininannesi göbek deliğinin etrafından yapılıyor içeriğinde anlatıyor oralar daha az acıyor deri daha kalın ve yağlı olduğundan daha kolay oluyor sızlama oluyor ama geçiyo yanlarda daha çok acıyo 😐
Ecrininannesi tubacihan ilerideki zamanlarda oralarda artik delik desik oluyor biliyorum banada oyle dedi gobek deliginin 4 cm etrafi ama karin buyudukce malesef yanlara kayiyorsun yanlardaki yumusak yerledede acimiyor
Ecrininannesi FerhanSerkanEilmez malesef vura vura ogreniyorsun yerleirni bide karin buyudukce deriden gorunuyorlar belirginlesiyor damarlar
Muhammedamine Bayanlar doğum yaptınız mı ? Doğumunuz normal mi sezeryan mı oldu ? Toparlanmanız ne kadar sürdü kanamnız çok oldumu ? Özel hastanede mi eğitim araştırmada doğum yapmalıyız ne öneriyorsunuz ? İnşallahh buralardasınızdır ve görüp cevaplarsınız 😊