Sare_34- Zeynepcelik45 tek ben boyleyim saniyordum yaa kesinlikle acaba bir sey mi oldu kalbi atiyor mu diye dusunmekten alamiyorum kendimi her ne kadar olumlu dusunmeye calissamda korkuyor insan
Tansu15 Bulantılar aynen devam ve karnımın üst kısmında ağrılar çok oluyor karnım büyümeye başladığı için sanırım iç organlar yerleşmeye çalılıyor gibi. Çok fazl bir büyümede yok ama bilemiyorum. Korku hep var malesef rabbim bize bağışlasın miniklerimizi😇
Hlmarslan Yarenylmz normal bence çünkü bende de hiç olmadı şimdiye kadar sizden bi gün gerideyim bende
Mehtapkz 2Meyve- merhaba canim benimde ilk oglum oldu ve okdr bir rahat hamilelik gecrdmki anlatamam smdi hamileyim cok skur ikinciye koku bulantilar sadece ekmek peynir yeme bas donmesi arada oluyor doktrm banada %70 kiz dedi acaba sen nezmaan ogrendin net sekilde cnm kiz oldugunu ben bidaha 15+3 de gidicem ozaman sorucm
2Meyve- Mehtapkz sana birşey deyim mi bende her belirti hat safadaydi ve bende sadece peynir ekmek yedim ekmek arası şeklinde bu dönemde sadece . 12+4 de gösterdi aslında ama doktorum parti şeklinde ogrenicem dediydim kendiside haftaya tekrar gel net bilgi veriyim parti yapicakmissin yanılmayalim dedi . 13+5 de öğrendim 🥰🙏 çok mutluyum . Ultroson resminiz var mı artık az çok anlıyorum cinsiyet tahmininden
Mehtapkz 2Meyve- iki yerede sana sormusum canim ya ❤️🤭 ultrasn kagdndan burda herkes erkek dedi 🤣 sonra ikiki taramaya gdnce doktr %70 kiz dedi bulablrsem atarm cnm hatta doktrmz balin patlatti videoya cekti ve sayfasinda yayyinlamis hayirli ugrlu olsn iste kuzu ailesine bir kiz bebek gelior saglikli sıhhatli insallh die bende sasirdim acaba netmiki netse bize nie solemedi kafam allak pullak oldu 🤭🤣 suan tam 14 um gtsem net bildi veririmi yoksa randevum 15+3 de
Faness 2Meyve- ayy ben çok rahat hamilelik geçiriyorum maşallahhh 🤣 Bebişimin cinsiyetini doktor net demiyor 16 haftadan önce yanılma oluyor diyor ama bişey görmüyorum kız olabilir dedi
2Meyve- Zeynepcelik45 olabilir birtanem benimde 3 yaşında oğlum.var ondan sebeb bazen benimde ayakta fazladan durdugum onunla ilgilendigim zaman oyun oynamak istiyor fazladan ayakta durunca bel ağrım artıyor
Cerennceren Lavantam20 kaçıncı haftadasınız ne zamandır oluyor doktorunuza sorduğunuz da normal dedi mi bende de oluyor iç çamaşırı bile geçmiyor peceteye sildigim de ıslaklık geliyor kimisi amniyon sıvısı sızıntısı dediği için burada korktum açıkçası 16 haftalık olacağım bende
Lavantam20 Cerennceren ben progestan fitil kullanıyordum onun yüzünden başladı şimdi bıraktım ağız yolu ile almaya başladım bir fitil verdi doktorum aksam onu kullanicsm mantar yapar progestan dedi
Cerennceren Lavantam20 Bende progestani fitil olarak kullanıyordum bittiği için kontrole gidene kadar kullanmayi bıraktım belki bende de o yüzden olmuştur
Lavantam20 Cerennceren ya progestan bıraktım bende bu başladı bende de 1 haftadir ağız yoluna geçtim bi haftadir çekiyorum
Faness Mehtapkz bende sana erkek demiştim usg görüntüsünü tekrar atar mısınnnn 🥴🥴 Ve neden kız dedi bacak arasını boş mu gördü
Mehtapkz Siem24 doktrum ahmet coskan canim golcuk medarda hatta sayfasinda bizi paylasmis balon patlatti falan en son gonderisi
Mehtapkz Faness usg goruntusu yok canm en son attiklrm var baktklriniz yani balon patlatior sayfasindada biz variz doktorun 🤣 ahmet coskan yaz instgrmdn kdin dogumcu son video