@Honeyss işleri yok herhalde ya da başka sorunları yok ki sana sarıyolsr çocuk diye çenesiz insan çok var onlarla sakın mutsuz olma aksine hep mutlu ol elbet bir Zamanı gelicek ve olucak Allah’ın izniyle acaba o zaman neyi soracaklar

@Zeynepp__ demek maraşlısun her sene mutlaka ⅘ defa giderim Maraş’a dondurmasına da ayrı bayılırım tabi 🤤🤤rabbim size bağışlasın çocuklarınızı tez zaman da kucağınıza alırsınız inşallah 3 numarayı da 🤲🏻😍

2206minik ne diyorsun😁 dişi çıksın o zaman gör, emeklesin o zaman gör, yürüsün o zaman gör, okula başlasın o zaman gör, evlensin o zaman gör….. Görecez de görecez bitmez anamm bitmeezz😂 yine de Allah acılarını göstermesin İnşaallah 🤲🌺

2206minik iyi akşamlar 🫶🏻 Bende Antalyadanım, 3 senelik evliyiz ,hiç gebelik oluşmadı henüz :( ilk başlarda istemiyorduk aslında,milletin ağzı durmadıkça psikolojik baskı oluştu 💔ve her olmadığında kafaya taktım,hala da takmaktayım,3 sene içinde hsg çekildim açık,1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik,ne zaman pes ederim bilmiyorum :)genelde çoğu kişi o zaman gebe kalıyor kendiliğinden ,şimdiki yapacağım şey hacamat :) bi o kaldı😅bi de beslenmemi düzelttim ve takviye alıyorum,rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın,isteyen herkese göz aydınlığı evlatlar nasip etsin tez vakitte🤲🏻

2206minik sağol cnm amin sanada isteyen herkese de nasip etsin 🤲🤲🙏🙏 kimyasal dan sonraki ay hamile kalan çok okudum burda ama ben o kadar şanslı olmadim malesef

2206minik evet düşüncesiz insanlar o kadar cokki maalesef empati bile kuramiyorlar Rabbim en doğru zamanı bilir 🤲

2206minik hep adet günüme kdr Allah’ım diyorum lütfen onu benden alma sonra adet oluyorum Allah’ım im vardır bı bildiğin diyorum bekliyorum bakalım insllah bı gün buraya bebiş haberini vermek nasip olur

2206minik valla Allah hakeden bütün herkese anneligi yasatsin(cocuklarini sokaga atan ve o minicik cana kiyan anneleri kasediyorum)insallah yakin zamanda kizin abla oluuuy💕👼🏻

Gebeyim15 işte bende bu ay bunu yapmayı düşünüyorum kafamdan atcam herşey olcana varır sonuçta 1 sene boyunca dusundukte noldu sonuç yok oyuzden salcam bakalim

2206minik tanışıyoruz da tekrar tanışıyor gibi yapalım 😀 eşim şuna nöbette. İstanbullu yüz Tekirdağ da görev yapıyoruz. Burdan Şırnak’tan geldik.4 yıllık evliyim 25 aylık kızım var . Tekrar hamile kalmak için buradayım ..😂

Jaleisik bende merkezdeyim kayhanda oturuyoruz sen
      yok canim da iki ay önce hamile oldugumu ogrenmistim bi buçuk ay önce kurtaj oldum da bi hafta once adet oldum bugun bitti uc ay korun dedi doktorum diger adetim olup bitince korunmayi birakicaz artık

Hadi hayırlısı hangi hastaneye gidiyorsun canim özelden mesaj attım gordunmu

@Mucizemolsunn kuzum Mehmet Fatih karslı diye bir doktor var onun takviyesini alsana çok kişi o takvimlerle gebe kalıyor tavsiye ederim

@Sinem94 aynrn bende okudum hatta der görmeden kalan bilen var bende kalamadım kimyasaldan sonra vardır bunda da bir hayr diyelim 🤲🏻