@Honeyss işleri yok herhalde ya da başka sorunları yok ki sana sarıyolsr çocuk diye çenesiz insan çok var onlarla sakın mutsuz olma aksine hep mutlu ol elbet bir Zamanı gelicek ve olucak Allah’ın izniyle acaba o zaman neyi soracaklar
Sohbet etmek isteyen buyursun🤩👀
@Zeynepp__ demek maraşlısun her sene mutlaka ⅘ defa giderim Maraş’a dondurmasına da ayrı bayılırım tabi 🤤🤤rabbim size bağışlasın çocuklarınızı tez zaman da kucağınıza alırsınız inşallah 3 numarayı da 🤲🏻😍
2206minik guneykisla canim☺️ esin hangi koylu
Gebeyim15 ingiltereyim canim sen
2206minik iyi akşamlar 🫶🏻 Bende Antalyadanım, 3 senelik evliyiz ,hiç gebelik oluşmadı henüz :( ilk başlarda istemiyorduk aslında,milletin ağzı durmadıkça psikolojik baskı oluştu 💔ve her olmadığında kafaya taktım,hala da takmaktayım,3 sene içinde hsg çekildim açık,1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik,ne zaman pes ederim bilmiyorum :)genelde çoğu kişi o zaman gebe kalıyor kendiliğinden ,şimdiki yapacağım şey hacamat :) bi o kaldı😅bi de beslenmemi düzelttim ve takviye alıyorum,rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın,isteyen herkese göz aydınlığı evlatlar nasip etsin tez vakitte🤲🏻
Minikmucizelere yaa insllah bnde olurum sağlıklı bı şekilde hamile misin şuan peki canim
Denizli merkezdeyim sen
2206minik valla Allah hakeden bütün herkese anneligi yasatsin(cocuklarini sokaga atan ve o minicik cana kiyan anneleri kasediyorum)insallah yakin zamanda kizin abla oluuuy💕👼🏻
2206minik tanışıyoruz da tekrar tanışıyor gibi yapalım 😀 eşim şuna nöbette. İstanbullu yüz Tekirdağ da görev yapıyoruz. Burdan Şırnak’tan geldik.4 yıllık evliyim 25 aylık kızım var . Tekrar hamile kalmak için buradayım ..😂
Jaleisik bende merkezdeyim kayhanda oturuyoruz sen
yok canim da iki ay önce hamile oldugumu ogrenmistim bi buçuk ay önce kurtaj oldum da bi hafta once adet oldum bugun bitti uc ay korun dedi doktorum diger adetim olup bitince korunmayi birakicaz artık
Hadi hayırlısı hangi hastaneye gidiyorsun canim özelden mesaj attım gordunmu
@mommytobe_ aaaa orayı bilmiyorum eşimin köyünün adı değişik nogaylar mı ne herhalde öyle bişeydi😅
@mhrmom amin inşallah bizlere bağışlasın 🫶🏻
@Mucizemolsunn kuzum Mehmet Fatih karslı diye bir doktor var onun takviyesini alsana çok kişi o takvimlerle gebe kalıyor tavsiye ederim
@Sinem94 aynrn bende okudum hatta der görmeden kalan bilen var bende kalamadım kimyasaldan sonra vardır bunda da bir hayr diyelim 🤲🏻
@Jaleisik inşallah olur kuzum elbet bir gün olucak allahın izniyle 🤲🏻