Bebekliannee 2206minik aynen hayirlsii artık düşünmeyecegim adete bir iki gün kala gelirim uygulamaya. Buraya takildikca kafam karışıyor.
Mucizemolsunn 2206minik eveet ben de onun takviyelerini aldım 1 ay kullandık,şimdi 2. Ayımızdayız ,inşallah vesile olur🤲🏻Teşekkür ederim tavsiyen için 💐
Sinem94 2206minik idrar yolu enfeksiyonu biz kadınların kabusu 🥴 geçen ay geçirmiştim ilaç kullandım geçmedi galiba o yüzden bu ay da ümidim yok
2206minik @Sinem94 bebde biraz öyleyim umudum yok ama form da sürekli gebe kalan kadınları görünce çok heycanlanıyormm umarm tekrardan birgün bize de nasip olur
Sinem94 2206minik ben enfeksiyon için gittim beta bakıldı 0.1 çikti yani bu ay elenmişim 😁 yükselme ihtimali pek görünmüyor adet olunca hsg çekincem
Sinem94 @“2206minik”#p24565351bende heycanlaniyorum ne güzel anlara şait oluyoruz 😇😇 inşallah nasip olur 🙏🙏
2206minik @Bebekliannee canım naptın bende belde yanda okuyor arada kasık da batma belki de psikolojik sende var mı
Bebekliannee 2206minik haha ya hamilelik geçirmişiz ama belirti aramaktan kafayı yedik. Sürekli googldan araştırıyorum belirtilere filan. Adet ağrım var ya aynı değişik.birsey yok
2206minik @Bebekliannee bende sürekli bakıyorum internetten sanki ilk gibi bence arada mesafe vae ondan
Fatma0505 2206minik nizibin köyümü ben nizibin köyündeyiz yani annem babam fafan oranın köylüsü ama doğma buyüme gaziantep