MaviDeranHazal Tunahan_rumeysa16 bu adamları da hiç anlamıyorum 😁 hem soyadını veriyorlar hem cinsiyeti onların geni belirliyor hem de adını koyayım diyorlar yaaaa 😆 çıldırıcam hahahah
Bkmcnkr Benim cinsiyet bu aralar belli olacak o yüzden şimdilik hem kız hem erkek ismi düşünüyorum ama ben tek isim düşünüyorum. Soyismimizde uzun iki isim de koyarsam isim/ soyisim çok uzayacak gibi geliyor. Ama farkettim ki çoğu kişi 2 isim düşünüyor. Acaba benim bilmediğim bir nedeni var mı ☺️ Neden genelde 2 isim düşünüyorsunuz anneler
1erkekkannesiiii Yildizayz Oğlum olacak Kartal Kayra koyacaktım ama sonradan bi soğudum isimden ne olduysa😅 Kulağa hoş gelen güzel Türkçe kökenli bir isim bulursam koyacağım yoksa yine Kartal Kayra dan devam 🥰 önerilere açığım varsa anlamlı kulağa hoş gelen isimler 😍
Bkmcnkr Yildizayz valla bende tek isim düşünüyorum, iki isim fazla geliyor. Hatta sanırım biraz da takıntılıyım. Türkçe harf içinde olsun istemiyorum. İlerde mail adresinde vs okunduğu gibi yazılsın istiyorum ☺️Ş, Ğ, Ü gibi harfli isimleri direk eliyorum 🙈
Aleynarabia ParildayanYildiz bende mihra düşünüyorum kızıma. Nasıl tepkiler alıyorsunuz çevrenizden. Çok tuhaf diyor bana herkes
ParildayanYildiz Aleynarabia benim çevrem çok beğendi pek duymadıkları halde beğenmeseler de takmazdım bence sizde insanların düşüncesine takılmayın içinize nasıl siniyorsa onu koyun
Burciin19 Yildizayz ilk oğlumun adı kuzey şiödi ikinci bebeğimize kız olursa zeynep arya erkek olursa atlas koyacağız ❤️
Yildizayz Ayy kızlar isimler çok güzel rabbim bütün bebislerimiz saglikla gelsinler bahtlari kaderleri güzel açık olsunlar 🙏🤲❤️