Z72r47asel Bizim cinsiyet belli değil daha ama isim olarak kız olursa Aysima erkek olursa poyraz efe diyorum ama eşim diyo kız olsa Asena erkek olsa Yusuf isim konusunda anlaşamadık 👣👣👣♥️🤰
Aydan- Yildizayz Yildizayz Amin inşaallah sağliq ve hüzurla gelsin.Bu gun bende kız annesi olacağımı ogrendim.Ne mutlu bizeki o minik kızların anneleri olucagiz İnsAllah 💕💕
Edadgnnn 1prens_1prenses benim bebeğimin cinsiyeti kız doğumumuza az kaldı ve bizde ismini Efnan koyduk 🙈Herşeyimiz hazır ismli emzik askımıza kadar 💜 Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 💕
Arife2736 Yildizayz ilk oğlum Ömer Asaf ikincide oğlan Ömür Ali olucak ins uyumlu olsun istedik Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ParildayanYildiz Yildizayz hatırladığım kadarıyla sizinle günlerimiz aynı bizde Mihra Lina düşünüyoruz kızımıza🥰
Aleynarabia ParildayanYildiz bende mihra düşünüyorum kızıma. Nasıl tepkiler alıyorsunuz çevrenizden. Çok tuhaf diyor bana herkes
elifcicek_07 nazli_ozcan09 adeni çok istemiştim ama Arapça kökenli diye eşim istemedi çok hoş bir isim
elifcicek_07 Kız olursa ben Umay Iraz istiyorum eşimde aynı fikirde ama erkek olursa eşim Gökmen olsun diyor ben daha düşünüyorum
nazli_ozcan09 elifcicek_07 evet ama anlamı güzel olduğun dan bende zaten istedim cennet bahçesi demek 🤗
burcukrkrt Yildizayz Ah çok güzel isim 👼🏼 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ✨ 38+4 deyim kızımızı bekliyoruz bizde “ Masal “ ismine karar verdik 🌻