Aysegulccc Tam 41+0 oldum ve asla bi belirti vs yok😬 artık dayanamıyorum valla bakalım 1-2 gün daha bekleyeceğiz sonrasında ne olacaksa olsun öldüm artık çok daha zorlanmaya başladı 😵💫😵💫 kimler benim gibi 40 + hafta oldu 😄 yoksa bi tek benim bebek mi böyle
Melinya Aysegulccc Benim 40 olmama 2 gün kaldı. Bugün aşırı ağrım var birazda lekelendim. Zaten 2 cm açıklıkla geziyorum ama normal doğum istediğim için beklemedeyim sonuna kadar
Aysegulccc Arass20 ağrı falan yok çok. Ama karnım aşırı derece de şertleşiyor yatma yatamıyorum falan ben de o ne demek oluyor bilmem bi o var
Arass20 Aysegulccc evet evet bendede birtek o oluyor asiri sertlesiyor toplaniyor ama agrim sancim cikmiyor birde 5 gun ince nisanim geldi tık yok hala
Aysegulccc Esraraz henüz bi şey düşünmüyor😁 ben de suni sancı falan istemiyorum yalan yok tabi hayırlısı neyse o olsun ama bakacaz. 😵💫
Esduha Aysegulccc 41 Bugün bende 41 haftami doldurdum hastaneye yatişım yapıldı sabah 10 dan beri suni sancı veriyorlar.Daha 3 cm açıklık.
Aysegulccc Esduha of ya suni daha mı zor. Ona mecbur kalmayayım istiyorum inşallah ben ama of çok zor
Esduha Aysegulccc Düşük dozla başlattılar yeni yeni artıyor sancılarim açıklığım 3 cm. düşündüğüm den daha katlanilir herkesin acı eşiği farklı korkmayin rabbim yardım ediyor.dua eder dua beklerim.hayirla sonuçlanır inşallah
Aysegulccc Esduha umarım hayırlısı neyse o olsun. En sonunda öyle olacak benim de galiba. Kendi kendine gelen bi şey yok cunku 😵💫
Leyla1938 Esduha Valla ben suni sancida 6 cm kadar iyidim 6 dan sonraa asla duramadim suniyi artirinca çok fena oluyor🙈 kimsenin gözünü korkutmayim ikinci gebeliğim umarım kendi sancım gelir 🙏🏻
Aysegulccc Colahusu henüz gitmedim. Zaten kendisi de yok tatile gidip duruyor umarım o yokken bi şey olmaz diyorum😃 gelirse yarına kadar gideceğim o zaman ne diyecek bakalım
Kubrabayram1 Ahh bendede durumlar ayni ne gelen var ne giden nede bi ağrı sızı sadece sertleşme hissediyorum 😄 bakalım hayırlısı 🙏