HappyMom
Kocamla 3 senenin sonunda evlendik. Küçüklüğümden beri tek hayalim anne olmaktı ve öyle bişey ki tüm çocuklar beni çok severdi sanki hisseder gibi sevgimi. Evlendik tabi ben hemen ilk ay hemen çocuk oluyor sanıyorum. Reglime yakın hemen gebelik testi. NEGATİF. Yıkıldım. Sonraki ay sonraki ay sonraki ay derken her ay ağlamalar. Kocamda takmaya başladı benim yüzümden 7. Ayda hamile kaldım nasıl mutluyum. Deliriyoruz ama bilgisizim. Nedendir Allahtandır. Düştü gitti. Üzülemedim bile anlamıyorum hissetmiyorumki. 10 günlük anne olmuştum.
Sonra yine denemeler doktorlar hastaneler. Çatlatma iğneleri, aşılamalar en sonra çare tüp bebek. Yaptık. Yine olmadı yıkıldım. Kocam saçlar bembeyaz oldu artık. 3 yıl geçirdik böyle. Ama biz 20 yıl hissettik. Sonra rabbim bi doktorla karşılaştırdı bizi. Umutluyduk hep gittik. Doğal tedaviler denedik 2 ay . Olmadı. 3. Ay dedi dinlenin diğer ay aşılama yapayım sana .
Dinlendik. Tatil yaptık. Alkol aldım. Yumurtlama günümden bi gün sonra anneme gittim. 1 hafta temizlik yardıma . Geldim kocam korona ona baktım. Geçti günlerim. Doğum günü sabahım içerde sıvacı kocam yanında. Baktım benim regl 2 gün geçmiş. Dedim yapayım bi test (hep yedek test olur evde) okuyayım dedim ne zamandır yapmıyorum kaç dk bekliyorduk. Allahım o iki çizgiyi gördüğümdeki hissi herkese yaşatsın. Onu hissetmeyen kalmasın. Ağlıyorum annemi aradım. Kocam geldi içeriye niye ağlıyorsun diye soruyor. Adet oldum dedim bi anda üzülmedi bile. Aşkım alıştık boşver dedi. Gitti sonra. Koşa koşa hastaneye gittim kan testi vermeye. Ayağım birbirine gire gire. Oda pozitif. Doğum günüm. Rabbimin en güzel hediyesi oldu. Benimde kocama. Evlenmeden bile düşünürdüm nasıl söylerim hamile kalsam diye. Bi kutu hemen patik testi koydum. Beni almaya geldi kocam hemen verdim. Ağlaştık bağırdık. Bekliyoruz mucizemizi.
Herkese dua ediyorum. zamanında girip hep burda hikayelerinizi okudum. Buda benim hikayem. Ve bunu okuyan ve anne olmak isteyen kadınlar en güzel anneler sizler olacaksınız. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Sizler dilimdesin. Evliliğinizi yıpratmadan kocanızla el ele verin ve her kapıyı çalın. Rabbim nerden neden verecek bilinmez. Allaha emanet olun. (Çok uzun oldu hakkınızı helal edin))