HappyMom
Biz 14 yıldır evliyiz, ilk 8 yıl korunduk, son 6 yıldır çocuk özlemiyle yanıp tutuştuk, 2 aşılama 1 tüp bebek negatif sonuçlanmıştı.
Eylül-Ekim aylarında son 1 defa daha tüp bebek denemesi yapmak için maddi manevi hazırlandık,
23 haziran 2022 son adet tarihim ve doktor prolaktin değerim sınıra yakın ama sınırı geçmediği halde doxtinex diye bir hap verdi ve hapı 5 günde 1 içiyordum,
hamile kalabilecek olmak bir mucizeydi.
Adet günüm gelmeden test yaptım 2. Çizgiyi görünce halüsilqsyon gördüğümü düşündüm🙈 çok dikkatli baktım teste tekrar tekrar baktım. Ve pozitifti inanamadım 🙏🙏
Dualarım kabul olmuştu🙏
Sürpriz bir şekilde söylemeyi çok isterdim, eşim uyuyordu hemen söylemem lazımdı, içimde bu benim hayatıma anlam katacak büyük haber volkan gibi patlıyordu, sanki o an herkesin bilmesi gerekiyormuş gibi hissettim.
Eşimin yanına gittim yatağa usulca sokuldum. Ve “aşkım aşşşkkııımmm yaaaa uyanman lazım” diye mırıldandım yavaş yavaş 🤭
Uyandı.. Birşey olmuş söyle dedi, biraz uzatmaya çalıştım heyecan olsun diye, ne oldu korkutma beni önemli bişey olmuş yoksa sen uyandırmazsın beni dedi.
Çok önemli bişey oldu dedim. Kalbim çarpıyor söyle hadi lütfen dedi.
“Test yaptım silik bir çizgi var” dedim.
Güldü geri yattı, çocuğumuz olmuyor diye üzülme vardır bundada bir hayır, bunu düşünmekten delireceksin diye ödüm kopuyor dedi ve ekledi çizgileri sen yıllardır hayalden görüyorsun ışığa tutuyorsun o testlerin çizgisi dedi🥴🥴🥴
Ama bu sefer ışığa tutmadan gördüm dedim 😥😥😥 (yazarken ağladım yaa)
Asla inanmadı, testi getirdim hala inanamadı, bişey var gibi ama bence bu test hatalı dedi, ama tekrar uyuyamadı da hemen hastaneye götürdü beni kan testi için. Ve beta hcg 35 gelmişti😍
Biz hala daha inanamıyoruz. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın🤍
Allahıma bin şükür bu günlerime 16+6 haftalık hamileyim 🙏🙏🙏🙏
Uzun oldu hakkınızı helal edin.