Esmaky Rabia04_09 zaten doktorum kesenn icinde bebek olmdgi halde gozun aydin mujdeyi ver herkeze dedi yolk kesesi oldgu icin ordan anliyabiliyolr
sym25_ Rabia04_09 çok küçük olduğu için görmemiş olabılır ben de 6. Haftada devlet hastanesinde göremedı ertesı gun özele gıttık bebekte kalp atışı da gözüktü 🙏
ftmdyn22 Rabia04_09 ben gittiğimde 4 haftalıktım bendede kese var ama boştu 8 haftalıkken kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim o zmn tekRar ultrasona verdiler bebek gözüktü 🥰
FatmaBasli1 Rabia04_09 canım benimde ilk kese vardi bebeği göremediler alttan muayene ettiklerinde görmüşlerdi
Semraaaaaa Rabia04_09 canm hiç korkma benim 8 haftada göründü bebek geç döllenme olmuştu inşallah kısa zamanda kalp atışı da duyarsız
SemaArin Rabia04_09 UYGULAMA YA GİRİNCE SOL USTE 3 NOKTAYA GİR RESİM YÜKLE VAR ORAYA TIKLA RESMİ YÜKLE AŞAĞIDAKİ LİNKİ KOPYALA BURAYA YAPIŞTIR
SemaArin Rabia04_09 BANA GÖRE 3.RESİM ALTTAN BAKILMIŞ SANIRIM VE BENCE YOLK SAC VAR 3 GÜN SONRA TEKRAR GİT BENCE ALTTAN BAKTIR
Rabia04_09 SemaArin 20 mm dedi doktor 25 mm’e kadar gözükmeyebilir ama sonrasında gözükmesi gerekir dedi
CansUfuksaglam Rabia04_09 Merhaba benim de kesem 7. Haftamda görünmeye başladı. Gönlünüzü ferah tutun korkmayın Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz 🙏🏻