ssuna-cicek35 Allah razı olsun hepinizde vermişssiniz tarif hepsini denicem hangisi iyi olursa artık çok teşekkürlerr hepinize 🥰
ssuna-cicek35 polyanna06 eşimin aldıklarıda sert sanki yaaa öyle soyup yenmez mi bekliyimmi yumuşamasını
ayla__ ssuna-cicek35 sert yenilmez acı olur yumuşak olması lazım yumuşaması içinde elma portakal limon vs onların yanına koy hemen yumuşuyor soyup ezip tabaga alıyorsun sonrasında zaten
Mello29 ssuna-cicek35 bir tane elmayla beraber kese kagidi varsa ona yoksa normal peceteye sar 2 gün dısarda dursun hemen yumusar ben dalından toplanmis sekilde antalyadan alıyorum maksimum 2 günde bu sekilde olgunlasiyor
ayla__ ssuna-cicek35 ben hatayliyim normalde ama 7 yıldır Alanya’da yaşıyoruz eşimle önceden çok ön yargı ile yaklaştım avakadoya yenirmi o ya o ne öyle bilmem ne .. sonra alanyali bir ablam bizi evine davet etti avakado onların evlerinde olmazsa olmaz sana yazdığım tarifte yapmıştı tabağı sildim süpürdüm yemin ederim 🤣 o kadar güzel bir tad o lezzet muhteşem di yemin ederim ondan sonra bende hep evimde bulundurmaya başladım . Yapıp yapıp yiyoruz valla sabah öğlen akşam hiç farketmez aslada bıkmıyoruz 🤭🤭😅
glsh25 Kendi kanalımda paylaştığım tarif kime yaptıysam bayıldı tabi hamilelikte rafadan yumurta yerine pişmiş yapıyoruz ☺️
esmaozdemir76 ssuna-cicek35 valla ne yaptıysam bı turlu damagima uyduramadim ve yemiyorum. Bence yemem lazım diye kendinizi zorlamayın daha çok tiksinirsiniz
ssuna-cicek35 esmaozdemir76 çok tavsiye ettiler bende elimden geldiğince güzl bakmaya çalşyorum inş tiksinmem bu tariflerden biri hüzl gelirr inş
Mucizemolsunn ssuna-cicek35 kefirin ya da sütün içine tatlı bir meyve ve yarım avakado koyup blendırdan geçirip içebilirsiniz
ssuna-cicek35 Mucizemolsunn süt çok skıntı benim için laktozsuzda içsem karnım oakdr agryoki bebeğe bişey olyo falan sanıyorum içmiyorum onun yerine yogurt yiyorum
58damla58 ssuna-cicek35 ezip ekmeğe sür üstüne limon tuz 😋 ben genelde salatanın içine doğrayıp küp küp öyle yerim mis gibi ama kahvaltıda yersem de ezip limonla ekmeğe sürüp
Badoss Bende aşerdim hayatımda hiç yememiş olmama rağmen gerçekten de berbat bi tadı vardı bi sürü tarif izledim en basitini ve en güzelini denedim limon tuz karabiber hiç biri bastırmadı tadını muzla da bal kattım onu da hızlı hızlı yutuverdim ziyan olmasın diye daha da yemem
Satiyeak ssuna-cicek35 ben olgun avokadoyu ezme haline getiriyorum icine karabiber,zeytinyagi limon,tuz ince dogranmis domates ilave ediyorum mikkemmel bir ekmege surmelik bisey oluyor
queenmerve ssuna-cicek35 Avakado en güzel olgunlaştıktan sonra üzerine limon sıkıp isteğe bağlı bir diş sarımsak rendelenerek yenilir ve en son üstüne çok az zeytinyağı gezdirebilirsin enfes oluyor
Rapunzel3846 Hiç nar ekşisi yazan olmamış..ben avokadoyu istediğim büyüklükte doğrayıp üstüne nar ekşisi döküyorum,ekşi tatlı bi arada gibi ya nar ekşisinde..çok seviyorum tadını o şekilde
findiklibadem ssuna-cicek35 hemen söyliyim tek bu şekilde yiyorum başka türlüsü zor, bol limon ve ceviz, sadece bukadar. Alabildiince limon ceviz içine kat ez püre yap bak nasıl lezzetli başka hiçbişi gerekmiyo