ssuna-cicek35 Kızlar avakado yemem lazım ama tadı çok kötü bana göre tadı da yok zaten varmı bi tarif limon falan mı sıksam naapsam
cennetinsusu ssuna-cicek35 Muzla karıştırıp yiyebilirsiniz. Tadını bastırıyor. Ek gıda döneminde kızıma öyle yediriyordum ☺️
253825 ssuna-cicek35 bende hiç sevmezdim şimdi sürekli yiyorum limon tuz karabiber ve biraz zeytinyağı dök harika oluyor Veya salatasını yap ben ilk öyle başladım şimdi hiç bişey dökmesemde öylece 10 tane bile yiyebilirim
Bebismucize ssuna-cicek35 ben avokadoyu tek yiyemiyorum bebeğe kilo aldırıyor diye avokado muz ceviz fındık badem ve kuru kayısı ve biraz süt robottan geçiriyorum öyle mama kıvamında yiyorum istersen sen daha fazla süt koyup içecek yapabilirsin
Meltemms ssuna-cicek35 canım avakadoyu ez limon, karabiber, tuz az zeytinyağı ekle ekmeğe sür üstüne peynir ve yumurta , yumurtanın üstünde çörek otu efsane güzel oluyor tadı örnek olarak
Simya ssuna-cicek35 ben genelde dilimleyip limon sıkıyorum , ezilmiş halinden tiksiniyorum görüntüsü hoşuma gitmiyor ama dilimlenmiş halini ck seviyorm bazen aşırı canım istiyor market market arıyorum 🙈
ayla__ ssuna-cicek35 abo sen şimdi söylediğim tarifi yap inan bana evinden avakoda eksik olmaz Avakado Tuz Zeytin yağı Sarımsak Limon bunları güzelce bir karıştır avakadoyu ez sarımsağı rendele mutlaka ekmekleri kizart üstüne sür sür ye enfes oluyor
teachering06 ssuna-cicek35 güzelce ezin, içine süzme peynir koyun ikisini ezerek karıştırın, ekmeğinize sürün, üstünede ister haşlanmış ister sahanda yumurta koyun, afiyetle yiyin:) en lezzetli hali böyle bence:)
Eylulmom_ ssuna-cicek35 bal muz avokado bunları ez püre haline getir üstüne birazda ceviz serpiştir 👌enfes oluyor ben hep öyle yiyordum
ayla__ ssuna-cicek35 ben hatayliyim normalde ama 7 yıldır Alanya’da yaşıyoruz eşimle önceden çok ön yargı ile yaklaştım avakadoya yenirmi o ya o ne öyle bilmem ne .. sonra alanyali bir ablam bizi evine davet etti avakado onların evlerinde olmazsa olmaz sana yazdığım tarifte yapmıştı tabağı sildim süpürdüm yemin ederim 🤣 o kadar güzel bir tad o lezzet muhteşem di yemin ederim ondan sonra bende hep evimde bulundurmaya başladım . Yapıp yapıp yiyoruz valla sabah öğlen akşam hiç farketmez aslada bıkmıyoruz 🤭🤭😅
polyanna06 ssuna-cicek35 avakoduyu ezdikten sonra tuz karabiber limon sarımsak ve yoğurtla karıştırıp meze olarak yiyorum harika oluyor bu arada avakadoyu iki elma ile birlikte poşete koyup oda sıcaklığında bekletirsen çabuk yumusuyor ilk aldığımda direk yemeye çalışmıştım bunu nasıl yiyorlar demiştim öyle yenmiyormus meğer 😅🤭🤭
ssuna-cicek35 polyanna06 eşimin aldıklarıda sert sanki yaaa öyle soyup yenmez mi bekliyimmi yumuşamasını