_anne_kuzusuu00 duuyqquu ben 34 den başladım gögüs ucu kremine 37 de hurma squat yaptım doktorun önerisi ile plates de yapıyorum evde
Ysmkrkpln Bende 37. Haftamdayim kizim basassgi ama kanala girmemis henuz nasil kanala yonlendirebilirz acaba?😂
Gulsumdamla Ysmkrkpln bana deyin hele ya bende 38+4 teyim baş aşağı durmuş beyfendi keyfi yerinde gibi 😅
Ezgi2727 gkbyza valla ben odaklanamuyorummm hiçbir şeye resmen 😵💫😵💫 bu 9 ay nasıl geçti acaba diyorum kendime 🫢
Bedriyek duuyqquu ben aklıma geldikçe lansinoh sürüyorum uçlara ama düzenli değil hurma da yedim ama ada çayı içmedim hiç
Miinnakkk Merveilay Günlerimiz aynı 37+4 sezeryan mı olucaksınız acaba ne için gün aldınız bana henüz bişey diyen yok beklemedeyiz 😇
Boncukoyunu1 38+2deyiz yarın sezeryan günümüz belli olacak 😬 eğer zorunlu sezeryan olmasa 40 41i rahat beklermişiz gibi 😂 çünkü yalancı sancım ya da herhangi bir ağrım yok 🤭
Anneeghh2603 37 den selamlar herkese bizde de yalancı sancılar gelip gidiyor artık çok daha fazla ağırlaştım yorulmaya başladım 35 haftalığa kadar hiç bir şeyim yoktu 36 beni bozdu yav bakalım hayırlısıyla gelsin sağlıklı şekilde hepimizin bebişleri Bedriyek
Bedriyek Anneeghh2603 benim 39 um hala hiçbirşeyim yok temizlik yemek derdindeyim tek bi bel ağrım var ama nolcak acaba
Merveilay Miinnakkk benım diş etlerim kankandı şişti atar damarım patladı dişimdeki lazerle kapattılar sıvı besleniyorum diş sıkamayacagım için sezeryan olucam 38+ 4 de ramdevu aldık
Anneeghh2603 Bedriyek benim temizlik derdim çok var aşırı ben herhal de hamilelikten deli gibi temizlik yapmak istiyorum eşim kızıyor bu sefer de bakalım ne olcak
Boncukoyunu1 Bedriyek Benimde öyle karnımın altları bel kısmım bacaklarım her yerim çatlak onları pek umursamıyorum da hareket etmek kıyafet bulmak zorlaştı iyice 😂
Bedriyek Boncukoyunu1 brn takıyorum biraz çatlaklarıda eşim saçmalama diyor ay kırmızı kırmızılar çok kötü
Maden Bedriyek 37+4 haftaligiz normal doğum istiyordum hep ama zaman yaklastikca çok korkuyorum nasıl dogurcam yapcam diye sancılar nasıl sancı çok mu acı cekicem nasıl dayancam